Egyre népszerűbb a szülési támogatás

2018. augusztus 17. péntek - 14:00 / piacesprofit.hu
  •    

Az idei év első hat hónapjában több igénylés érkezett a pénztártagoktól születési támogatásra, mint 2017 folyamán összesen – írja az OTP Egészségpénztár, akik szerint az év második felében is megmarad.

Az OTP Egészségpénztár egészségpénztári szolgáltatásai mellett az önsegélyező szolgáltatások is egyre népszerűbbek a tagok körében, a születési támogatás például idén fél év alatt minden tekintetben felülmúlta a 2017-es év végi eredményeket. 2018. június végéig 8 százalékkal emelkedett a születési támogatást igénylők száma a teljes előző évhez képest. Az igénylők száma mellett a

Önkéntes pénztárak: van élet a cafeteria beszántása után?
Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ) elnökét, Dr. Kravalik Gábort kérdeztük arról, milyen lehetőségek maradnak az öngondoskodásra.

féléves igényelési összeg ugyancsak meghaladta a 2017-es értéket, ami már jelenleg is 28 százalékos növekedést jelent,

A születési támogatás keretein belül a gyermeknevelő szülők gyermekenként akár egymillió forintot is felvehetnek saját egyéni számlájukról, számlánként egyszer (fontos megjegyezni, hogy a gyermeknek nem kötelező bejelentett szolgáltatási kedvezményezettnek lennie). Az OTP Egészségpénztár tagja – gyermeke születését követő 120 napon belül – egyéni számlájáról maximum 1 millió forintot igényelhet születési támogatás címén, 20 százalékos személyi jövedelemadó-visszatérítés mellett.

Az igény bejelentéséhez születési anyakönyvi kivonattal, illetve örökbefogadás esetén a hatósági irat másolatával kell rendelkezni.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.