vw-botrány

környezetvédelem, uniós szabályozás, vw-botrány

Meghozta az eredményét a dízelbotrány

piacesprofit.hu

Folytatódhat a gépjárművek károsanyag-kibocsátását mérő új eljárás bevezetése, miután az Európai Parlament plenáris ülésén a képviselők nem vétózták meg az Európai Bizottság javaslatát. Ugyanakkor a parlament megtagadta a Madárvédelmi és Élőhelyvédelmi Irányelveik felülvizsgálatát.

Tovább olvasom »
emisszió, szennyezés, vw-botrány

A Daimler és a BMW is gyanús

PP/MTI

Nagyságrendekkel eltérő nitrogén-dioxid-kibocsátást mértek a Daimler és a BMW egy-egy dízelmotorral működő autójánál próbapadon és tesztúton egy Svájcban végzett független vizsgálatban.

Tovább olvasom »
gazdasági kilátások, ipari termelés, vw-botrány

Tényleg megússzuk a VW-botrányt

PP/MTI

Szeptemberben visszatért az ipar lendülete – hangsúlyozták makrogazdasági elemzők a KSH előzetes jelentését kommentálva. Az ipari termelés növekedése a Takarékbank szerint az idén kissé meghaladhatja a 7 százalékot, míg az ING 6,2 százalékos bővülést vár.

Tovább olvasom »
elemzői vélemények, gazdasági kilátások, vw-botrány

A legrosszabbkor robbant az arcunkba a VW-botrány

piacesprofit.hu

Európa idén átélte a svájci frank árfolyamának elengedését, a görög válságot, az amerikai lazítás vége körüli bizonytalankodást, a kínai részvénypiaci pánikot és a migrációs hullám okozta politikai feszültségeket. E problémák egy része ma is nyitott, ebbe a közegbe robbant be a VW-bomba.

Tovább olvasom »