vodafone

digitális átállás, digitalizáció, it a cégben, Király István, ready for business, ügyfélélmény, vodafone

Tudják, hogy valamit tenni kell, csak azt nem tudják, mit…

piacesprofit.hu

Elmaradtak a hazai kis- és középvállalkozások a digitális átállásban, ami azért is furcsa mert a 90-es években éppen ők voltak a telekommunikációs forradalom motorjai. A Vodafone szerint azonban az elkövetkező években újra a fejlődés élére állhatnak a kkv-k, ennek elősegítésére indította el a Vodafone a Ready Business Index online kérdőívet, amelynek kitöltésével a hazai cégek felmérhetik fejlettségi szintjükkel és segítséget kaphatnak az átalakulás megkezdéséhez.

Tovább olvasom »
egy év, hűségidő, törvényi szabályozás, vodafone

Már csak egy évig kell hűnek lenni

PP/MTI

Az október 24-től kötelező törvényi szabályozásnál egy hónappal korábban egy évre csökkentette a határozott időtartamú, készülékvásárlást nem tartalmazó lakossági előfizetői szerződés hűségidejét a Vodafone. Egyéves szerződések eddig is léteztek, de magasabb havi díjat tartalmaztak a hosszabb hűségidejű szerződéseknél.

Tovább olvasom »
adatroaming, eu roaming, európai unió, mobiltelefon, roaming díjak, telekom, telenor, vodafone

Többé nem kerül százezrekbe, ha külföldön benyomódik a net a zsebünkben

piacesprofit.hu

Már évekkel ezelőtt is nehéz volt felfogni, hogy miért kell horrorisztikus árat fizetni egy Bécsből hazadobott sms-ért, vagy 3 perc internetért, amíg megnézzük, merre is van az előre kinézett múzeum. Úgy néz ki, hogy az önvezető autók és a digitális forradalom közepén azért sikerült ezt is megugrani: az EU rendelet szerinti, hazai díjakon való roamingolás elérkezett az ügyfelekhez is.

Tovább olvasom »
mobilpiac, mobiltelefon, nmhh, t-mobile, telenor, vodafone

Fogynak a mobilosok

piacprofit.hu

Júliusban több mint 11 ezerrel 11,517 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizetőszáma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 12 ezerrel lett több, így ez az érték közel 10,992 millió volt a vizsgált hónapban az NMHH gyorsjelentése szerint.

Tovább olvasom »
mobilinternet, mobilpiac, vodafone

Balatonfüreden akár 42 Mbit/másodperc!

piac-profit.hu

A nyári hónapokban hazánk egyik legnépszerűbb célpontja a Balaton, júniustól augusztusig milliók látogatják Közép-Európa legnagyobb tavát. A megbízható és villámgyors mobilinternetet biztosító hálózat egyaránt fontos a turisták, a nyaralók és a helyi lakosok számára. Ezért választotta a Vodafone rádiós hálózatfejlesztésének első helyszínéül a balatoni régiót.

Tovább olvasom »
mobil, mobilinternet, vodafone

Amiből minden magyarnak van legalább egy

MTI

A magyar távközlési szektor az elmúlt húsz évben óriási fejlődésen meg keresztül, jelenleg 100 lakosra több mint 150 vezetékes és mobil hozzáférés jut – derül ki a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpont tanulmányából.

Tovább olvasom »
mobilinternet, mobilpiac, távközlés, vodafone

Osztható tarifák kisvállalkozásoknak

piac-profit.hu

A Vodafone elsőként vezette be az ügyfelek számára költséghatékony osztható tarifacsomagokat és most ugyanezt a helyzet az Üzleti Osztható MobilNet csomagok esetében is.  A vállalkozásban dolgozó kollégák mindannyian egyetlen, közös havidíjért internetezhetnek a telefonjaikon.

Tovább olvasom »