virtuális iroda

dokumentumkezelés, e-számla, virtuális iroda

Félnek, nem értik, nem törődnek vele

kfarkas

A magyar vállalkozások nem sietnek az olyan digitális irodai megoldások bevezetésével, mint az e-dokumentumkezelés, az e-számla vagy a mobileszközök. Vannak, ahol ezt üzleti folyamataik összetettségével magyarázzák, máshol arra hivatkoznak, hogy a virtuális iroda nem olcsó mulatság. Előnyei pedig vitathatatlanok: csökkenti a költségeket, növeli a hatékonyságot, és ami a legfontosabb: kritikus helyzetekben időt takaríthatunk meg vele.

Tovább olvasom »
beszerzés, foglalkoztatás, információs társadalom, költségcsökkentés, költségcsökkentési tippek, távmunka, virtuális iroda

Három trendi spórolós tipp

kfarkas

Érdemes a legújabb trendeket is figyelembe venni, ha olcsón akarjuk üzemeltetni a vállalkozásunkat: így ugyanis nem csak spórolunk, de a partnereink szemében innovatívak és céltudatosak leszünk. Ezért most adunk három trendi költségcsökkentő tippet.

Tovább olvasom »
hatékony kommunikáció, hatékony megbeszélés, meeting szabályok, virtuális iroda, virtuális meeting

Értekezlet virtuálisan? Miért ne!

piacesprofit.hu

Ki mondta, hogy egy csapat csak akkor tud együtt gondolkozni, ha fizikailag is együtt vannak a tagjai? A távolról dolgozás korszakában az ötletelő értekezleteket sem kell az irodában tartani. Ahhoz azonban hogy hatékony legyen a virtuális brainstorming, meg kell tanulni az alapvető szabályait. Elsőre talán bonyolultnak tűnik, de hamar bele lehet jönni. Egy-két próbálkozás, és máris olyan olajozottan zajlanak majd a távoli megbeszélések, mint egykor az irodai meetingek.

Tovább olvasom »
kkv irodabérlet, székhelyszolgáltatás, virtuális iroda

A főnök megint pizsamában van?!

piacesprofit.hu

Kényelmesen intézni otthonról a családi vállalkozás ügyeit, miközben a cég irodájaként egy jó nevű budapesti üzletközpont címe szerepel – sokan választják ezt a megoldást, bár legalitása bizonyos esetekben kétséges. A Regus adatai szerint csak az utóbbi három hónapban majdnem duplájára nőtt a virtuális irodák száma a fővárosban.

Tovább olvasom »