vállalati pénzügyek

cash flow, cégvezetés, értékesítés, fluktuáció, marketing, vállalati pénzügyek

Öt jel, hogy valami nagyon nincs rendben

kfarkas

A legjobb vezetőknek sem tűnik mindig fel, ha valami nagy baj van a cégnél. Mutatunk néhány olyan jelet, amelyek jelzik, hogy a vállalat jövője veszélyben van, és sürgős lépéseket kell tenni a csőd elkerülése érdekében.

Tovább olvasom »
banki költségek, bankszámla, céges bankszámla, költségkímélés, vállalati bankszámla, vállalati pénzügyek

Céges bankszámlák: nem a méret a lényeg

piacesprofit.hu

Sokan azt gondolják, hogy a céges bankszámlájuk számlavezetőjét is a 4-5 legnagyobb bank közül kell kiválasztani, mert ott kapják a legbiztosabb védelmet a pénzükre és egyben a legolcsóbb díjakat is. Ez azonban egyáltalán nem igaz: a kicsik sokszor jóval innovatívabbak, a betétbiztosítás pedig éppúgy kiterjed a kicsikre is, mint a nagyokra. Szakértőnk megnézte, mi az, amit csak a kicsik nyújtanak ma Magyarországon.

Tovább olvasom »
banki hitelek, finanszírozás, vállalati pénzügyek

Idén a biztonságos innovatív finanszírozás lesz a menő

piacesprofit.hu

2013 a nem banki szereplők térnyeréséről és az alternatív finanszírozási termékekről fog szólni – derült ki a DLA Piper friss európai vállalatfelvásárlás-finanszírozásról szóló felméréséből. A vezető pénzpiaci szereplők szerint fokozatos növekedés és további strukturális átalakulások várhatók ebben a finanszírozói szegmensben.

Tovább olvasom »
bankhasználati szokások, bankválasztás, vállalati pénzügyek

Mi kell a cégnek, ha a bankol?

piacesprofit.hu

Míg a bankválasztásnál az ügyintézés gyorsasága és a rugalmasság a fő szempont, addig az egyes banki termékek kiválasztásánál már a pénzügyi paraméterek a leginkább meghatározók a nagyvállalatok számára – derül ki a K&H nagyvállalati monitor kutatásából.

Tovább olvasom »