vállalati folyószámla

bank, bankszámla, bankváltás, folyószámla, tranzakciós díj, vállalati folyószámla

Egyszerűbb bankot váltani, mégis inkább maradunk

piacesprofit.hu

Annak ellenére, hogy már több mint fél éve hatályba lépett az egyszerűsített bankszámlaváltásról szóló kormányrendelet, csak kis mértékben nőtt az érdeklődés a folyamat iránt. Pedig érdemes időről időre áttekinteni a bankok ajánlatait, hiszen léteznek már valóban 0 forintos bankszámlák is, melyek esetében nemcsak a számlavezetés, de számos szolgáltatás is díjmentes – tanácsolják a CIB Bank szakértői.

Tovább olvasom »
bankszámla, céges bankszámla, vállalati folyószámla

Mennyit visz el a bank? Rajtunk múlik

piacesprofit.hu

Ha egy cégvezető valamely költségtételt felére, negyedére képes leszorítani, úgy, hogy közben nincs szükség a hatékonyságot befolyásoló kompromisszumokra, komoly siker. A bankköltségen ennél néha jóval többet is lehet spórolni, ha a megfelelő bankszámlát választja a vállalkozás – hívta fel a figyelmet Gergely Péter szakértő.

Tovább olvasom »
számla, számlatömb, számvitel, vállalati folyószámla

Megújult számviteli törvény: jó a vállalatoknak

piacesprofit.hu

A számviteli törvény év elejétől hatályos új rendelkezései több szempontból is kedvező változásokat hoztak a vállalkozások számára. Az új szabályok nagyobb szabadságot nyújtanak a cégeknek arra nézve, hogy számvitelüket saját piacukhoz, normál üzletmenetükhöz, vagy éppen az adott iparágra általánosan jellemző szezonális jellemzőkhöz igazítsák. Ha jól alkalmazzuk a könnyítéseket, az üzleti döntések előkészítése terén is jól járunk.

Tovább olvasom »
bankszámla, e-banking, vállalati folyószámla

Fiókhálózat helyett behálózva

Sebők Orsolya

A válságot követő években a költségszempontok szinte valamennyi cégnél a figyelem középpontjába kerültek. Az online bankolás kényelmes, időtakarékos, és egyértelműen alacsonyabbak a hozzá tartozó számlavezetési díjak, a tranzakciós és egyéb költségek. A hazai vállalkozások több mint 60 százaléka használja is az elektronikus banki szolgáltatásokat, de – értelemszerűen – közel negyven százalékuk nem él az e-bank kínálta lehetőségekkel.

Tovább olvasom »
internet, internet bank, mikrovállalati folyószámla, vállalati folyószámla

Nemsokára csak net kell a pénzügyekhez

Sebők Orsolya

A trendek szerint előbb-utóbb az interneten keresztül is éppúgy teljes körűen bankolhatnak a cégek, mint a bankfiókokban. Az egyszerű, kis összegű ügyletek online intézése már ma is általános, de az egyes bankok innovációs stratégiájában a kifinomult webes szolgáltatásportfólió kialakítása is hangsúlyos.

Tovább olvasom »