vakáció

nyaralás, turizmus, utasbiztosítás, utazási biztosítás, vakáció

Télből nyárba utaznál? Jó lesz vigyázni

piacesprofit.hu

Ígéretesen növekszik a hazai lakosság utazási kedve: a friss statisztika adatok szerint 2017 első háromnegyed évében a turisztikai kiutazások száma több, mint 9 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A közeledő év végi ünnepeket sokan kihasználják, és látogatnak el valamely egzotikus országba. Az egzotikus utazások extra kockázatokat jelentenek, elengedhetetlen, a magasabb limitösszegeket tartalmazó utasbiztosítás megkötése mellett, a megfelelő elővigyázatosság – hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Tovább olvasom »
munkavállalók, nyári szabadság, vakáció

Nehezen oldják meg a dolgozó szülők a vakációt

piacesprofit.hu

A családok számára a gyerekek nyári elhelyezése mellett aránytalanul nagy anyagi megterhelést jelent a családi nyaralás, közel negyedük nem is tervez idén közös kikapcsolódást. A legtöbb gyermek vagy a nagyszülőknél, vagy sporttáborokban tölti a szünidőt – derül ki a Profession.hu kutatásából.

Tovább olvasom »
nyaralás, táborozás, vakáció

Megindult a roham a legjobb táborhelyekért

piacesprofit.hu

Felvésték a V betűt is a gyerekek a táblára, ezennel megkezdődött a nyári szünet a nebulóknak. Sokan előre gondolkodnak, de aki most eszmél, hogy tábort kell találni a gyereknek, annak íme 5 sorsdöntő tipp megfelelő vakációüdülés kiválasztásához a Taborfigyelo.hu gyermektábor összehasonlító portáltól.

Tovább olvasom »