üzleti utak

életmód, felmérés, üzleti utak

Wifi nélkül nem utazik magyar üzletember

piacesprofit.hu

A tipikus magyar üzleti utazó jellemzően több éjszakát is eltölt tárgyalásai során külföldön, amihez általában 3-4 csillagos szállodát választ. Kedvenc közlekedési eszköze a repülő, úti céljainak toplistáját Bécs, London és Frankfurt vezeti, a légitársasági szolgáltatások közül legfontosabb számára a feladott poggyász, a szállodák esetében pedig a wifi tűnik nélkülözhetetlennek.

Tovább olvasom »
innováció, légitársaság, mobilalkalmazás, okostelefon, okostelefon alkalmazás, repülés, utazás, üzleti utak

Csak egyetlen papír kellhet az utazáshoz

piacesprofit.hu

A légitársaságok folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően egyre egyszerűbbé és hatékonyabbá válik az utazások lefoglalása és a bejelentkezés. A mobiltelefonos fejlesztéseknek köszönhetően hamarosan a papír alapú beszállókártyákra sem lesz már szükség.

Tovább olvasom »
felmérés, repülés, üzletember, üzleti utak

A pontosság a legfontosabb az utazóknak

piacesprofit.hu

A pontosság, a jegy ára, a foglalás rugalmas módosítása a legfontosabb az üzleti utazók számára egy friss reprezentatív felmérés szerint. Ugyan az autó a legnépszerűbb közlekedési eszköz, de a hivatalos ügyben külföldre látogatók már több mint fele a repülőt választja.

Tovább olvasom »
cég, it, kommunikáció, üzleti utak

Nálad vagy nálam?

Timár Gigi

A személyes megbeszélés megkerülhetetlenül fontos eleme az üzleti életnek. A kérdés csak az, hogyan oldható meg gazdaságosan: a költséges és nemritkán időigényes utazások takarékosabbá tételével vagy a fizikai találkozásnak egy modern telekommunikációs rendszer általi kiváltásával.

Tovább olvasom »