üzleti kapcsolatok

arculat, brand, design, márkaépítés, névjegy, névjegykártya, üzleti kapcsolatok

Többet mond el rólunk, mint a telefonszámunk

Szeicz András

A névjegykártya nem csak az elérhetőségeink összegzése egy darab papíron, hanem az első tőlünk származó tárgy, amivel leendő partnereink, ügyfeleink találkoznak. Ennél fogva komolyan befolyásolja az első benyomást. Egy névjegykártyának nem azt kell elmondania, hogy milyen számon érhetnek el, hanem azt, hogy jók vagyunk, és magas minőséget képviselünk.

Tovább olvasom »
kkv export, mnkh, üzleti kapcsolatok, vietnam

Bővülő gazdasági kapcsolatok Magyarország és Vietnam között

PP

Mintegy 100 hazai és vietnami cég folytatott kétoldalú üzleti tárgyalásokat a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) által március 23-án, Budapesten megrendezett Magyar-Vietnami Üzleti Fórum keretében. A rendezvényen elsősorban a mezőgazdaság, élelmiszeripar, energetika, infokommunikáció, járműipar, környezetipar, infrastruktúrafejlesztés és egészségipar területén megvalósuló együttműködések kerültek fókuszba.

Tovább olvasom »
beszállító, beszállítói kapcsolatok, beszállítók, beszerzés, üzleti kapcsolatok

Így bukják el üzleti lehetőségeiket a hazai beszállítók

piacesprofit.hu

Minden 4. hazai beszerző szerint rendszeresen fordul elő, hogy a potenciális beszállítók válaszra sem méltatják őket az ajánlatkérés során – derült ki a Táblázat.hu friss kutatásából. A több mint 1100 hazai beszerző részvételével zajló felmérés arra is rávilágított, hogy nem feltétlenül a legjobb ár a nyerő: a beszállító gyorsasága, az ajánlat részletessége és a kapcsolattartás minősége többet nyom a latban.

Tovább olvasom »
facebook, kapcsolatépítés, kapcsolati háló, pszichológia, üzleti bizalom, üzleti kapcsolatok, üzleti tanács

Üzletben nincs barátság?

piacesprofit.hu

A sikeres vállalkozók pontosan tudják, hogy mi a különbség a szakmai körökön belüli haverkodás és az üzlettárs-keresés között és, hogy melyik csoporttól mit várhat az ember. Öt tippünk segítségével Ön is könnyen tehet különbséget.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, karrier, üzleti kapcsolatok

Tíz tipp, hogy önt ajánlják

piacesprofit.hu

Az üres állások jelentős részét nem hirdetik meg, hanem személyes ajánlásokkal töltik be. Mi kell ahhoz, hogy önt javasolják egy-egy új munkára? Egy erős kapcsolatrendszer. És ehhez hogyan juthat el? Tíz tippet mutat most a Monster.hu.

Tovább olvasom »
hatékony cégvezetés, kapcsolatépítés, üzleti kapcsolatok

5 alapszabály a sikeres együttműködésekhez

asalgo

A partnerség jó – ezt szerencsére egyre több vállalkozó pontosan látja. A sok partner üzleti szempontból hasznos mindaddig, amíg nem esünk túlzásba: nem kell mindenáron és minden piaci szereplővel együttműködni. Koncentráljunk arra is, hogy milyen a kapcsolat a már meglévő társakkal!

Tovább olvasom »