úszt

brüsszel center, eu-s pályázat, kkv pályázat, pályázati feltételek, pályázati tanácsok, úszt

Hogyan lesz pénz egy nyertes pályázatból?

piacesprofit.hu

Gyorstalpalónk, fogalomtárunk a pályázati rendszerhez, végre a talán mindenkit elsőre is leginkább érdeklő részhez érkezett: hogyan lesz pénz a nyertes pályázatból? Összeállításunk mankót nyújthat mindazoknak, akik szívesen beleásnák magukat – de egy pályázat erejéig biztosan – az Új Széchenyi -Terv adta lehetőségek kihasználásába.

Tovább olvasom »
cég, napelem, siker, sikersztori, úszt

Sikersztori: napelem, pályázatra

piacesprofit.hu

Az Agroszemek Bau Kft. sikeresen megvalósította a tervezett 50 kW teljesítményű napelemes rendszer telepítését. A korábban építőipari projektek szervezésével és üvegház építésekkel foglalkozó cég az Új Széchenyi Terv pályázat keretében energiaszolgáltatási tevékenységgel bővítette szolgáltatásait.

Tovább olvasom »
kkv finanszírozás, kkv hitel, kkv pályázat, kkv támogatás, támop, úszt

Támogatás hitelképeseknek

Sebők Orsolya

Pénzhez jutás szempontjából a legrosszabb helyzetben a mikro- és kisvállalatok vannak. Bár látszólag számos forrás közül kereshetik meg a stratégiájukhoz leginkább illeszkedőt, valójában sokuk már az első rostán kiesik. Már a meggyőző üzleti terv és a saját erő előteremtése is komoly gondot okoz, és persze a tőlük kért biztosítékok sem állnak egykönnyen rendelkezésre. Pedig a pályázati pénzek jelentős adminisztrációval járó elnyeréséhez szükség van saját erőre és biztosítékokra.

Tovább olvasom »
kkv pályázat, nfü, úszt

1000 milliárd forint jöhet még idén

Sebők Orsolya

Fel kell gyorsítani a pályázati pénzek kifizetését annak érdekében, hogy a magyar kormány elvárásaként megfogalmazott 95 százalékos felhasználás teljesüljön a 2013-ban záródó költségvetési ciklus végéig. Több mint 5 000 milliárd forint vár arra, hogy magyar projektre lehívják. Ez csak úgy sikerülhet, ha a pályázók szakszerűen valósítják meg a terveiket. Idén még körülbelül 1000 milliárd forint meghirdetését ígéri az NFÜ.

Tovább olvasom »
képzés, kkv képzés, kkv pályázat, munkahelyi képzés, úszt

Képzési támogatás kicsiknek

PP/MTI

Májusban nyílik, s év végén, vagy a keret kimerülésekor zárul a munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a Konvergencia régiókban című pályázat keretében.

Tovább olvasom »
kkv, kkv finanszírozás, kkv hitel, kkv támogatás, úszt

Pénzre van szüksége?

piacesprofit.hu

A kkv szektort az átlagnál jobban megviselte a válság, hiszen már korábban is az alultőkésítettség volt a jellemző. A pénzintézetek szerint most a piacszerzés ideje van, mivel a hitelezhető kkv-k maradtak talpon. Aki pedig mégsem az, az állami támogatással vagy alternatív források bevonásával juthat pénzhez. 

Tovább olvasom »
úszt

Egyre többen érdeklődnek a milliók iránt

piacprofit.hu

Több mint 500 pályázat érkezett egyetlen hét alatt az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) programjaira, ami azt mutatja, hogy tovább élénkül a pályázói aktivitás – mondta pénteken Budapesten Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkára.

Tovább olvasom »