unicredit

akkumulátorgyártás, hitel, samsung, unicredit

Óriási hitelt kap a Samsung az UniCredittől

piacesprofit.hu

300 millió eurós finanszírozási megállapodást kötött az UniCredit az elektromosjármű-akkumulátorok gyártása területén vezető Samsung SDI-vel magyarországi üzemének bővítésére. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. általános ügynökként és az UniCredit Bank AG hongkongi fióktelepével közösen eredeti hitelezőként biztosítja a projekt teljes finanszírozását a vállalat számára.

Tovább olvasom »
előrejelzés, gdp, közép-kelet-európa, unicredit

Kétsebességes Kelet-Európa: Magyarország a jobbak között

piac-profit.hu

3,1 százalékos GDP-növekedésével a közép- és kelet-európai régió kilátásai kedvezőbbek, mint Nyugat-Európáé (eurózóna: 1,0 százalék) A növekedés azonban kétsebességes: néhány ország gyorsabban, mások lassabban állnak talpra, és általában elmondható, hogy a vállalati szektor a lakosságinál gyorsabb ütemben növekszik. – derül ki az UniCredit Csoport közép- és kelet-európai elemzéséből.

Tovább olvasom »
bank, e-ügyintézés, netlock, unicredit

Könnyebb lesz a banki ügyintézés

Sajtóközlemény

A NetLock Kft. egyedi igényeknek megfelelve, több körös egyeztetés után, több kandidáló közül bizonyult a legalkalmasabbnak az UniCredit Bank új rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére. Ez az új alkalmazás lehetővé teszi az elektronikus aláírással és időbélyeggel hitelesített dokumentumok szerver oldalon történő automatikus banki ellenőrzését.

Tovább olvasom »