új széchenyi terv

céghír, pályázat, új széchenyi terv

Uniós támogatással képezte munkatársait a Piac&Profit

piacesprofit.hu

A Piac és Profit Kiadó Kft. 9 284 100 forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3.A-12/2 pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében a kiadó munkatársainak képzéséhez. A három részből álló tréning eredményeként a cég minden dolgozója – szerkesztők, újságírók, értékesítők, konferenciaszervezők, más munkaköröket betöltők és a vezetők is – a változásokra jóval felkészültebben, kreatívabban, sokkal több tudással felvértezve tud hozzálátni az új feladatok megoldásához.

Tovább olvasom »
minőségbiztosítás, szimebody, új széchenyi terv

Költséghatékony és biztonságos – Így is lehet tesztelni egy gépet

piacesprofit.hu

Egy termék vagy szolgáltatás fizikai létrehozása nélkül is könnyedén lefolytatható majd a működtetéshez szükséges szimuláció a debreceni Szilícium Mező Regionális Informatikai Klaszterhez tartozó SziMeBody Kft. munkatársai által fejlesztett szoftver elkészültével. A közel 725 millió forintos összköltségű ViveHuman verifikációs program létrehozásáház az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében adtak támogatást.

Tovább olvasom »
jeremie, kbc securities, kockázati tőke, kockázati tőke bevonás, Magyar vállalkozásfinanszírozási zrt., új széchenyi terv

Harc lesz a finanszírozható vállalkozásokért

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Bár a Jeremie II. programra kiírt pályázat beadási határidejét 2012 július végéről szeptember közepére tolták, jövőre a már a Jeremie I. program keretében elindult 8 kockázati tőkealap mellett további 10 léphet piacra. A pályázók között várhatóan ott lesz a KBC Kockázati Tőkealap-Kezelő Zrt. is. Herczku György az alapkezelő vezérigazgatója finanszírozói oldalról kemény 2013-as évet vár. A vállalkozók szempontjából azonban ez kedvező lehet, hiszen komoly verseny indul majd a jó sztorikért.

Tovább olvasom »
adó 2012, adó csökkentés, bürokrácia, kkv adó, kkv finanszírozás, új széchenyi terv

Nem kéne szembenézni a valósággal?

Kolossa Katalin

Jól teszik a kis- és középvállalkozások, ha továbbra is a saját erejükre és képességeikre alapoznak, nem pedig a gazdasági környezet barátságosabbá válására. A Nemzetgazdasági Minisztérium pénteken beterjesztett jelentése ugyanis új megoldásokat nem ígér gazdasági bajaink orvoslására. A dokumentum szerint fejlődésünk alapja és kerete az Új Széchenyi Terv, amely vonzó és megvalósítható jövőképet ad a következő évtizedre, s ennek középpontjába két egyszerű célt helyez: régiónkban nálunk legyen a legjobb élni, és vállalkozást működtetni. Mindezt pedig a foglalkoztatás bővítésével és a növekedés gyorsításával érjük el. Ezt már hallottuk, az eredményt pedig ismerjük.

Tovább olvasom »
beruházás, ipari park, logisztika, új széchenyi terv

Logisztikai és szolgáltatóközpont épül Kecskeméten

piacprofit.hu

Komplex, több mint 10 ezer négyzetméteres intermodális logisztikai és szolgáltatóközpontot alakít ki az Agropack Trio Kft. a tulajdonában lévő tradicionális kecskeméti iparterület rehabilitációjával. A másfél milliárd forintos beruházást felerészben az Új Széchenyi Terv keretében, európai uniós pályázati támogatással finanszírozza a vállalkozás.

Tovább olvasom »
kkv pályázat, pályázati feltételek, új széchenyi terv

Ötmilliárd óvodafejlesztésre

piacesprofit.hu

5 milliárd forint keretösszeggel jelent meg két pályázati felhívás az Új Széchenyi Terv keretében óvodafejlesztésre. Az NFÜ kiírásai által lehetőség nyílik többek között képzések, tréningek szervezésére, óvodaudvar fejlesztésére, tornaszoba kialakítására, és különböző eszközök beszerzésére is. Az Európai Szociális Alap támogatásának köszönhetően jelentősen javulhat az intézmények szolgáltatási színvonala.

Tovább olvasom »
kkv pályázat, új széchenyi terv

Tanácsadók segítik a milliók megszerzését Szolnokon is

PP/MTI

Széchenyi Programirodát adtak át Szolnokon, a 160 négyzetméteres irodában hetente hétfőtől péntekig 9 tanácsadó várja az oda betérőket. Ezen kívül ingyenes tájékoztató és információs napokat tartanak majd az elérhető vagy hamarosan megjelenő pályázatokról, az azokkal kapcsolatos, gyakran felmerülő kérdésekről valamint a megoldási lehetőségekről.

Tovább olvasom »