traffipax

alkohol, balesetbiztosítás, húsvét, mabisz, traffipax, vezetés, zéró tolerancia

Nagyot kockáztat, aki ittasan vezet

piacesprofit.hu

A húsvéti ünnepek alkalmával sokan hajlamosak „lazábban” kezelni a zéró tolerancia szabályát. Az ittas vezetés sokszoros kockázatot jelent: az ittas sofőr veszélyt jelent a forgalomban résztvevők számára, de emellett az alkoholos befolyásoltság idején okozott baleset kártérítési összegét is meg kell fizetnie – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Tovább olvasom »
traffipax

Hol mérnek sebességet októberben?

piacprofit.hu

10 megyére vonatkozóan jelentette be a rendőrség, hogy októberben hol fogja felállítani a traffipaxokat. Az ORFK közlése szerint a közölt helyszínek és időpontok tájékoztató jellegűek, ezért a rendőrség a változtatás jogát fenntartja.

Tovább olvasom »
közlekedés, rendőrség, traffipax

Hol mérnek sebességet júniusban?

piacprofit.hu

10 megyére és Budapestre vonatkozóan jelentette be a rendőrség, hogy júniusban hol fogja felállítani a traffipaxokat. Az ORFK közlése szerint a közölt helyszínek és időpontok tájékoztató jellegűek, ezért a rendőrség a változtatás jogát fenntartja.

Tovább olvasom »
közlekedés, rendőrség, traffipax

Hol mérnek sebességet májusban?

piacprofit.hu

12 megyében és Budapesten tudhatjuk már, hogy hol fogja felállítani a traffipaxokat májusban a rendőrség. Az ORFK tájékoztatása szerint a közölt helyszínek és időpontok tájékoztató jellegűek, ezért a rendőrség a változtatás jogát fenntartja.

Tovább olvasom »