törvényváltozás

munka törvénykönyve, munkaidő, munkaidőkeret, pihenőidő, szabadság, szabadság kiadása, törvénymódosítás, törvényváltozás

Háromszorosára nőhet a munkaidőkeret

piacesprofit.hu

Ma tárgyalhatja az Országgyűlés azt a törvényjavaslatot, mely átfogóan módosítaná a munka törvénykönyve munka- és pihenőidőre vonatkozó rendelkezéseit. Tekintettel arra, hogy a kormánypárti törvényjavaslat elfogadása valószínűsíthető, valamint, hogy a tervezett módosítások július 1. napjával hatályba fognak lépni, célszerű e változásokra előzetesen felkészülni. Az alábbiakban a legfontosabb változásokat mutatja be szakértőnk.

Tovább olvasom »
adózás 2017, adózás rendje, nav, törvénymódosítás, törvényváltozás

Újít a NAV, máshogy adózunk jövőre

piacesprofit.hu

Fenekestül felforgatják az adózási szabályokat a közeljövőben, főként az adózás rendjéről szóló törvény változhat. Változik az adózó és adóhatóság kapcsolata, új szolgáltatások jönnek és készülnek a kkv-k adóbürokráciájának csökkentésére is.

Tovább olvasom »
adóbevallás, befektetés, személyi jövedelemadó, szja-bevallás, tőkepiac, törvényváltozás

Fennakadásokat okozhat az adóbevallási hercehurca

piacesprofit.hu

Jelentősen bonyolódik a befektetési szolgáltatókat is érintő ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adóbevallási procedúrája augusztus elsejétől, amely megfelelő informatikai háttér nélkül komoly fennakadásokhoz vezethet a szolgáltatóknál – hívta fel a figyelmet a Baker Tilly Hungária adótanácsadó.

Tovább olvasom »
PP konferencia, reklámadó, reklámtörvény, törvényváltozás

Segítünk felkészülni a reklámadóra!

PP

Két törvénymódosítás alapvetően érinti a reklámpiac szereplőit. Nem csak a lap- és/vagy online kiadóknak, tartalomszolgáltatóknak, sales house-oknak, reklámügynökségeknek kell felkészülnie de minden hirdető cégnek, pénzügyesnek és könyvelőnek is!

Tovább olvasom »