tisztelt ász

parlament, tenisz, tisztelt ász

20 éves lett a Tisztelt Ász

piacesprofit.hu

A hagyományokhoz hűen, ismét kiélezett mérkőzéseket hozott vasárnap a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornája. Ezúttal jubileumi versenyre érkeztek a teniszezők, hiszen 20 éves lett az esemény, amelyet negyvenedik alkalommal rendezett meg a HGS PR Ügynökség, a Parlament Sportegyesülettel közösen.

Tovább olvasom »
tenisz, tisztelt ász

Tisztelt Ász! A béke szigete

piacesprofit.hu

Régen játszottak annyi kiélezett mérkőzést a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornáinak 19 éves története során, mint vasárnap a harmincnyolcadik alkalommal megrendezett versenyen.

Tovább olvasom »
Pintér Sándor, Roland Garros, tenisz, tisztelt ász, verse, verseny

Érezhető volt a Tisztelt Ász! versenyzőin a Roland Garros hatása

piacesprofit.hu

Szombaton a szinte ismeretlen Jelena Ostapenko megnyerte a Roland Garros Grand Slam torna női döntőjét Simona Halep ellen, aki emiatt lemaradt élete első GS győzelméről, egyben a világelsőség megszerzéséről. Ilyen előzmények után a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek 37. Tisztelt Ász! versenyének amatőr teniszezői közül többen elhitték, hogy bárkit legyőzhetnek a verseny során.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz, tisztelt ász

Tenisztorna foci EB lázban

PP

36. alkalommal rendezte meg a HGS PR Ügynökség a Tisztelt Ász! társasági tenisztornát a Parlament Sportegyesülettel közösen, vasárnap, a Tabáni Tenisz Centerben.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz, tisztelt ász

Tovább bővült a „Tisztelt Ász!” tenisztorna mezőnye

PP

Tizenhét évvel ezelőtt indult útjára a Parlament Sportegyesület és a HGS PR Ügynökség jóvoltából a „Tisztelt Ász!” társasági tenisztorna. Szombaton harmincnegyedszer mérték össze a tenisztudásukat a parlamenti képviselők, az állami vezetők, az Európai parlament magyar képviselői, a megyei kormánymegbízottak és az ex-miniszterek közül mindazok, akik elfogadták a meghívást a Tabáni Tenisz Centerbe.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz, tisztelt ász

Tenisz lett a Mikulás ajándéka

piacesprofit.hu

A parlamenti jogalkotás finise, az évzáró partnertalálkozók és a karácsonyi ünnepeket megelőző sűrűsödő feladatok ellenére az elmúlt évek legnépesebb „Tisztelt Ász!” teniszversenyét rendezték meg vasárnap, a Mikulásünnep utáni hétvégén, a Park Teniszklubban.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz, tisztelt ász

15 év, 30 verseny, 120 teniszező politikus

piacesprofit.hu

15 éven keresztül mindig megtartották a „Tisztelt Ász!” társasági tenisztornákat. Évente két alkalommal találkoztak a teniszpályán a parlamenti képviselők, az állami vezetők és az ex-miniszterek. 1998 őszén indult útjára ez a pártállástól és nézetektől függetlenül szerveződő sportesemény, és – most már elmondható – egyetlen egy alkalommal sem maradt el. Köszönhetően a teniszt szerető politikusoknak és a támogató cégeknek.

Tovább olvasom »
tenisz, tisztelt ász

Federer és Nadal doppingolta a mezőnyt

piac-profit.hu

Egész nap pattogott a labda, ám nem csak aktív tenisszel telt a vasárnap a Tabáni teniszklubban. A mérkőzések közben mindenki áhítattal nézte a televízióban a Federer – Nadal döntőt a Roland Garros-on. Mintha így szerettek volna csiszolni a játékukon az amatőr, ám nagyon lelkes politikus teniszezők. A két teniszfenomén szép, ugyanakkor nem egyszer felfoghatatlanul gyors és bravúros labdamenetei mindenkinél tetszést arattak, függetlenül attól, hogy a parlamenti patkó melyik részében ül.

Tovább olvasom »
csók tenisz, tenisz, tisztelt ász

Kormány, ellenzék, üzletemberek: Együtt szerették a teniszt

piac-profit.hu

A tavalyi második helyén javítva, minden mérkőzését megnyerve lett első a többek között Dr. Stumpf Istvánt, Dr. Szócska Miklóst, Dr. Kerényi Jánost, Dr. Mádi Lászlót, Dr. Vitányi Istvánt, Sági Istvánt és Varga Józsefet felvonultató Parlament kormánypárti csapata 2011. március 20-án, vasárnap, a 2001 óta tizenegyedik alkalommal a Park Teniszklubban megrendezett „Csók Tenisz!” tornán, a tenisz szerelmeseinek csapatversenyén. Az elért sikert a csapat küzdeni tudása mellett Tóth Ferenc, a Parlament SE tenisz szakosztályának elnöke alapozta meg a párosok hatékony összeállításával.

Tovább olvasom »