tipp

business casual, divat, tipp

Így visel zoknit egy elegáns úr

piacesprofit.hu

Még hogy a zokni alsóruházat? Addig még talán, míg le nem ülünk. Abban a pillanatban viszont, hogy behajlítjuk térdünket, bizony kivillan. És ha már figyelünk öltözékünkre, nem mindegy, hogy milyen zoknit viselünk a nadrág és a cipő félig-meddig takarásában.

Tovább olvasom »
fenntartható fejlődés, klímacsúcs, költségvetés 2013, magazin, tipp, üzleti tippek, vállalkozásfejlesztés

Mi nyaralunk, az üzlet nem!

PP

Megjelent a Piac&Profit júliusi száma, benne többek között hasznos tanácsokkal, hogyan lehet nyugodtan magunk mögött hagyni az üzletet a szabadság idejére. Elemezzük, milyen terheket jelent majd a jövő évi költségvetés a kkv-knak, foglalkozunk a távközlési adó gyakorlati hatásaival illetve az induló vállalkozások „3F”-jével.

Tovább olvasom »
bankkártya, elektronikus fizetés, tipp, utazás

Tippek a bankkártya biztonságos külföldi használatához

piacesprofit.hu

Egyre többen ismerik fel a bankkártyák határon túli használatának előnyeit is. A CIB Bank tapasztalatai szerint az összes kártyás tranzakció 10%-át már külföldön bonyolítják az ügyfelek, de a következő években ez az arány tovább növekedhet. Nem csak a kényelmi és a biztonsági szempontok játszhatnak ebben komoly szerepet, hanem az is, hogy bizonyos esetekben már a készpénzfelvétel is ingyenes lehet külföldön, mely a nyaralás előtti valutaváltás visszaszorulását eredményezheti.

Tovább olvasom »
energiahatékonyság, energiatakarékosság, tipp

Tippek: spóroljunk otthon

Alternatív Energia

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, hogyan takarékoskodhatunk a villamos energiával befektetés nélkül, csak odafigyeléssel. A haszon kettős: pénzt takarítunk meg és védjük környezetünket is, gondolva a következő generációkra.

Tovább olvasom »
devizahitel, kkv hitel, tanácsadás, tipp

Tippek adós kkv-nak

piac-profit.hu

Rengeteg szó esik a nehéz helyzetbe került lakossági svájcifrank-adósokról, akik a drasztikusan megugrott frankárfolyam miatt esetleg elveszíthetik otthonukat. De mi van azokkal a kkv-kal, amelyek ugyanebből az okból kifolyólag a cégüket veszíthetik el? 

Tovább olvasom »