termékbemutató

jogi kisokos, termékbemutató, üdülési jog

5 dolog, amit érdemes tudni az üdülési jogról

piacesprofit.hu

Az üdülési jog a szabadidő eltöltés és nyaralás egyik elterjedt formája. Arra biztosít lehetőséget, hogy az adott belföldi vagy külföldi szálláshelyet minden évben, az év adott időszakában kizárólagosan használjuk. Sajnos az üdülési jog körül sok visszaélésről lehet hallani, ezért nézzünk meg néhány dolgot, amit érdemes tudni az üdülés e formájáról.

Tovább olvasom »
foygasztóvédelem, termékbemutató

Új módszerekkel verik át a fogyasztókat

piacesprofit.hu

Új módszereket alkalmaznak a csaló vállalkozások, lakásokban rendeznek termékbemutatókat, illetve korábban megvásárolt termékek visszavételét ajánlják fel – mondta el Kiss Anita, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szóvivője az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Tovább olvasom »
fogyasztóvédelem, termékbemutató, tisztességes üzlet, törvényjavaslat, ügyfélszolgálat

Szigorúbb szabályok várnak az árubemutatókra

PP/MTI

Ügyfélszolgálatot kell fenntartaniuk a jövőben az árubemutatóval egybekötött termékértékesítést folytató vállalkozásoknak, és az ilyen cégek a fogyasztóknak nem nyújthatnának fogyasztói hitelt – többek között ezt tartalmazza a Kereszténydemokrata Néppárt csaló termékbemutatók visszaszorítását célzó javaslata, amelyet csütörtökön nyújtanak be az Országgyűlésnek.

Tovább olvasom »
közvetlen értékesítés, termékbemutató, tisztességes üzlet

Nem minden termékbemutató csalás!

piacesprofit.hu

slágertémának számít a fogyasztók átverése a termékbemutatók során, erről a kormányzati szervek is adtak ki ismételt figyelmeztetést a napokban. A Közvetlen Értékesítők Szövetsége egyetért a fokozott óvatossággal, és elítéli a vásárlókat megkárosító, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytató cégeket, de kiemeli: tisztességes vállalkozások is szerveznek termékbemutatókat.

Tovább olvasom »