tenisz

manager open, tenisz

Hazai győzelem a XV. Manager Open nyíregyházi fordulóján

piacesprofit.hu

A nyolc regionális tornából valamint a budapesti döntőből álló idei Menedzser Teniszbajnokság második versenyének a rohamosan fejlődő Nyíregyháza volt a házigazdája. Színhelye a  MARSO Tenisz Centrum jól előkészített pályái voltak. Ezúttal az időjárás kegyeibe fogadta a szervezőket, ami a résztvevők számában is megmutatkozott. Így nemcsak a városi helyi egyesületben játszó üzletemberek közül neveztek sokan hanem a környékről így Mátészalkáról, Fehérgyarmatról és Debrecenből is érkeztek menedzserek és vállalkozók. Kedves gesztus volt a helyi klubtól , hogy magyaros reggelivel azaz egy 10 kilós erre az alkalomra sütött kenyérrel , házi disznózsírral és hagymával várták a vendégeket.

Tovább olvasom »
csók tenisz, tenisz

Pusszantás a tenisznek

piacesprofit.hu

Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a Csók Tenisz! tornát, a tenisz szerelmeseinek csapatversenyét, ezúttal a Tabáni Teniszklubban. A tavalyi eredményét megismételve a Kormány nyerte meg a tornát.

Tovább olvasom »
parlament, tenisz, tisztelt ász

20 éves lett a Tisztelt Ász

piacesprofit.hu

A hagyományokhoz hűen, ismét kiélezett mérkőzéseket hozott vasárnap a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornája. Ezúttal jubileumi versenyre érkeztek a teniszezők, hiszen 20 éves lett az esemény, amelyet negyvenedik alkalommal rendezett meg a HGS PR Ügynökség, a Parlament Sportegyesülettel közösen.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Debreceni győzelem a szezonzáró pesti menedzser versenyen.

Promóció

A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság az elmúlt hétvégén elérkezett a befejezéséhez. A hagyományos helyszín az exkluzív dél budai Park Teniszklub volt, amely kitűnően előkészített pályákkal, ingyenes fitnesz és wellnesz használattal várta a résztvevőket.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Hazai pár nyerte a Manager Open debreceni regionális tornáját

piacesprofit.hu

A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság az elmúlt hétvégén Debrecenben folytatódott. A helyszín a nemrégen újra megnyílt Pallagi Teniszcentrum volt , amely kitűnően előkészített hat pályával várta a résztvevőket. A városon kívül – a régiós kategóriának megfelelően – Gyöngyösről, Kecskemétről és Nyíregyházáról is érkeztek üzletemberek, hogy megmérettessék magukat ebben a gyorsan fejlődő , lakosságát tekintve már második legnagyobb magyar városban.

Tovább olvasom »
manager open, promóció, salgótarján, tenisz

Az esélyes pár nyerte a Manager Open salgótarjáni regionális tornáját

piacesprofit.hu

A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság a legutóbbi, a siófoki versenyt követően Salgótarjánban folytatódott. A helyszín ezúttal is a Tatárárok Szabadidőközpont és Teniszcentrum volt. A városi klubokon kívül Budapestről, Egerből, Gyöngyösről , Nyíregyházáról valamint Vácról érkezett üzletembereket az itt már hagyományos magyaros reggelivel fogadta a Centrum tulajdonosa Puszta Béla és a rendezésbe besegítő családtagjai.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Remek mérkőzések a Manager Open siófoki regionális tornáján

piacesprofit.hu

 A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság a pesti viadalt követően ezúttal Siófokon folytatódott. A korábbi jól bevált helyszín átépítése miatt a torna új helyen, a helyi Spartacus hangulatos klubjában került megrendezésre. A négy salakos pálya most is kevésnek bizonyult így szükség volt a Magistern Hotel melletti két pálya igénybe vételére is. Ezúttal a helyi klubokon kívül Agárdról, Budapestről, Egerből, Kecskemétről és Vácról érkeztek párok, hogy megmérettessék magukat a nyári melegben.

Tovább olvasom »