tenisz

manager open, tenisz

Nyári hőségben sok szoros mérkőzés a Manager Open győri idénynyitó versenyén

piacesprofit.hu

A kilenc regionális tornából, valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság első idei versenyének – immár nyolcadik alkalommal – a gyönyörű barokk város, Győr adott otthont. Helyszíne a GYAC kiválóan előkészített pályái voltak, amelynek szerves része a csodaszép klubház a teraszos étteremmel, a modern öltözők és az új parkoló is.

Tovább olvasom »
tenisz

Timi és Marci nyomdokában

PP

Babos Tímea az Ausztrál Open női párosversenyének megnyerése után egyéniben megnyerte a Taiwan Opent, így 35. lett a világranglistán. Fucsovics Márton az Australian Openen bejutott a negyedik fordulóba, és Roger Federer ellen teniszezhetett, ezzel a 62. helyet elérve az ATP ranglistáján. Timi és Marci év eleji sikerei büszkévé tették a teniszt szerető magyar embereket. Az amatőr teniszezők számára pedig követendő példa Timi és Marci kitartása és folyamatos szakmai fejlődése, csak egy a bökkenő: a hobbiteniszezők kitartóan küzdenek ugyan, de többnyire nem tudnak annyit fejlődni, amennyit szeretnének.

Tovább olvasom »
tenisz, tisztelt ász

Tisztelt Ász! A béke szigete

piacesprofit.hu

Régen játszottak annyi kiélezett mérkőzést a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornáinak 19 éves története során, mint vasárnap a harmincnyolcadik alkalommal megrendezett versenyen.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Nagy mezőny, színvonalas mérkőzések a Manager Open idei döntőjén

piacesprofit.hu

A XIII. Manager Open ,azaz az idei Menedzserek Országos Teniszbajnoksága régiós tornáinak sikeres lebonyolítása után a hét végén került sor az országos döntőre. A helyszín ezúttal is a dél-budai Park Teniszklub volt, ahol 11 nemzetközi méretű salakos teniszpálya , hangulatos verandával ellátott klubház kiváló konyha és egy sor  wellness szolgáltatás állt az éppen pihenő játékosok és a nagy számban megjelent vendégek, hozzátartozók, a támogatók és  a média rendelkezésére.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Az esélyes pár győzött a debreceni menedzser tenisz versenyen

piacesprofit.hu

A XIII. Manager Open , a 2017.évi Menedzser Teniszbajnokság regionális verseny sorozata az elmúlt hét végén Debrecenben a nagyerdei Sportcentrum melletti hangulatos tenisz pályákon folytatódott. A gyönyörű napos időben nemcsak a helyi klubokból, hanem a fővárosból, Gyöngyösről, Nyíregyházáról és – első ízben- Kiskőrösről érkeztek menedzserek, vállalkozók és cégvezetők.

Tovább olvasom »
Pintér Sándor, Roland Garros, tenisz, tisztelt ász, verse, verseny

Érezhető volt a Tisztelt Ász! versenyzőin a Roland Garros hatása

piacesprofit.hu

Szombaton a szinte ismeretlen Jelena Ostapenko megnyerte a Roland Garros Grand Slam torna női döntőjét Simona Halep ellen, aki emiatt lemaradt élete első GS győzelméről, egyben a világelsőség megszerzéséről. Ilyen előzmények után a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek 37. Tisztelt Ász! versenyének amatőr teniszezői közül többen elhitték, hogy bárkit legyőzhetnek a verseny során.

Tovább olvasom »
áder jános, Magyar Tenisz Szövetség, manager open, sportügy, tenisz

Indul a menedzserbajnokság

PP

A Menedzserek Országos Tenisz Bajnoksága , ismertebb nevén a Manager Open, hazánkban egyedülálló szabadidős- társasági- és üzleti tenisz rendezvény sorozat , amelyet Hámori Tamás korábbi válogatott versenyző közgazdász , aki egyben évtizedek óta a Magyar Tenisz Szövetség nemzetközi képviselője, kezdeményezett még 2005-ben. A kiindulás akkor egy félnapos budapesti páros verseny volt , ezt követően azonban a Bajnokság évről-évre bővült különböző vidéki állomásokkal, az indulók száma pedig az elmúlt évben már megközelítette az ötszáz száz főt.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Szoros küzdelmek a budapesti regionális menedzser tenisz tornán

piacesprofit.hu

A tíz regionális versenyből és az október 1-i országos döntőből álló UNIQA Manager Open , a Menedzserek Teniszbajnoksága idei sorozatának ötödik állomására a hagyományos helyszínen ,a résztvevők által kedvelt exkluzív dél-budai Park Teniszklub pályáin került sor ,amelynek egyébként mind a férfi mind a női csapata – igaz tele válogatottakkal – nemrég megnyerte a felnőtt férfi és női szuper csapat bajnokságot. A nyári hőség ellen az éppen pihenő versenyzők, kísérők és nézők a klubház teraszán napfénytől védett helyen drukkolhattak játékos társaiknak illetve fogyasztották el az ottani ízes konyha étel felszolgálását, kóstolhatták a Kaisergarten Nier Kft kiváló borait.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, tenisz

Kiegyensúlyozott mezőny a szegedi regionális menedzser tenisz tornán

piacesprofit.hu

Az UNIQA Manager Open idei regionális versenysorozatának harmadik állomása – Győr és Szentendre után – Szeged volt. A helyszín az idén 20. születés napját ünneplő Gellért Szabadidőközpont volt. A központ az utóbbi évek fejlesztésének eredményeként ma már kézilabda , röplabda , fallabda lehetőséggel fitnesz – és wellness részleggel valamint egy új sportcsarnokkal is rendelkezik. 16 szabadtéri és 3 állandó fedett teniszpályájával ez az egyik legszebb hazai tenisz komplexum. Több Davis Kupa mérkőzést rendeztek itt , de az idei program is igen gazdag hiszen nemrég 10 ezer dolláros profi férfi , május végén pedig 50 ezer dollár pénzdíjazású nemzetközi profi női verseny házigazdái lesznek.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor