társasági tenisz

társasági tenisz

Tizenkét ágon hirdettek győzteseket a Hunguest Hotels Társasági Tenisztornán

piacesprofit.hu

Szeptember első hétvégéjén rendezték meg Debrecenben és Hajdúszoboszlón a több mint 20 éves tradíciójú Hunguest Hotels Társasági Tenisztorna ez évi eseményét. A résztvevők Hajdúszoboszlón, a négycsillagos Hunguest Hotel Béke szállodában laktak, és ugyanott tartották a verseny sorsolását is. A mérkőzéseket Debrecenben a DEAC Sporttelepen, valamint Hajdúszoboszlón a Hungarospa Sportcentrum Mazsi Tenisztelepén játszották.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, társasági tenisz

Meglepetésre gyöngyösi győzelemmel ért véget a Manager Open szegedi versenye

PP

A kilenc regionális tornából, valamint a budapesti döntőből álló XIII. Menedzser Teniszbajnokság idei második versenyének – immár ötödik alkalommal – a gyönyörű dél-magyarországi város, Szeged adott otthont. Helyszíne a Gellért Szabadidő központ kiválóan előkészített tenisz pályái voltak, ahol korábban a magyar grúz Davis Kupa találkozóra, egy hónapja meg a profi női tornára került sor. A szegedi indulókon kívül érkeztek vállalkozók és menedzserek Budapestről, Gyöngyösről és Kecskemétről is.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, társasági tenisz

Izgalmas mérkőzések a debreceni menedzser versenyen

PP

A 2016 évi UNIQA Manager Open , az idei immár XII. Országos Menedzser Teniszbajnokság , az elmúlt hét végén Debrecenben a Nagyerdőben található Sportcentrum melletti hangulatos pályákon folytatódott. A pesti versenynaptár miatt a fővárosból ezúttal nem érkeztek indulók , a hazaiakon kívül viszont miskolci és egri résztvevői is voltak a mostani regionális tornának.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz

Kiegyensúlyozott mezőny és az esélyes pár győzelme a fehérvári menedzser tornán

PP

Az idei 10 regionális állomásból és budapesti döntőből álló UNIQA Manager Open , a 2016. évi Országos Menedzser Teniszbajnokság másfél hónapos szünet után a hét végén Fehérváron folytatódott. A helyszín a Bregyó Sportcentrum volt , amelynek atlétikai pályája már harmadik ízben volt a házigazdája a Gyulai Atlétikai Emlékversenynek és látott vendégül számos világsztárt. A gondosan előkészített teniszpályáin pedig immár évek óta össze mérik az erejüket a cégvezetők és menedzserek. Ezúttal nemcsak a környékről , hanem Agárdról , Salgótarjánból , Szegedről , Martonvásárról és Budapestről is érkeztek indulók.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz, tisztelt ász

Tenisztorna foci EB lázban

PP

36. alkalommal rendezte meg a HGS PR Ügynökség a Tisztelt Ász! társasági tenisztornát a Parlament Sportegyesülettel közösen, vasárnap, a Tabáni Tenisz Centerben.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, társasági tenisz

Rekord számú induló, esőszünet és kitűnő mérkőzések a menedzser tenisz versenyen

PP

A 10 regionális állomásból és budapesti döntőből álló UNIQA Manager Open, a 2016.évi Országos Menedzser Teniszbajnokság negyedik regionális versenyének a főváros vonzáskörében lévő és népszerű Tordas volt a helyszíne. A helyi sport központban a két labdarúgó és a kosárlabda pálya az elmúlt év óta strandröplabda és szabadtéri fitneszlétesítménnyel egészült ki, a Makovecz stílusban épült gyönyörű klubház mellett négy ragyogóan előkészített pálya várta a vendégeket.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, társasági tenisz

Beszámoló a szentendrei menedzser versenyről

PP

Idén a 10 regionális állomásból és a budapesti döntőből álló UNIQA Manager Open , a 2016.évi Országos Menedzser Teniszbajnokság második versenyének Szentendre adott otthont , amely tavaly csatlakozott a rendező városokhoz. Helyszíne a Duna korzó melletti Postáslidó Sportcentrum kiválóan előkészített pályái voltak. Nemcsak a helyi egyesületben illetve a környéken teniszező menedzserek indultak el hanem érkeztek vállalkozók és cégvezetők a fővárosból , Gyöngyösről, Kecskemétről és Szegedről is.

Tovább olvasom »
csók tenisz, társasági sport, társasági tenisz

Tizenhatodszor találkoztak a tenisz szerelmesei

PP

Tizenhatodik alkalommal került megrendezésre a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenye a Park Teniszklubban az országgyűlés kormánypárti képviselőiből álló Kormány csapat, az Ellenzék, a Közéleti személyek és az Üzletemberek csapatainak részvételével.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz

Esőszünetek ellenére is színvonalas mérkőzések a debreceni menedzser versenyen

PP

A XI. Manager Open , a 2015. évi Országos Menedzser Teniszbajnokság kilencedik regionális viadalának a hét végén Debrecen volt a házigazdája. Az előjelek nem voltak valami biztatóak , hiszen előző nap majd az éjjel folyamán is az ország nagy részében esett és a szervezők kora reggeli körtelefonnal biztatták az előzetesen már nevezett versenyzőket , hogy Debrecent mindez nem érintette és jöjjenek el a meghirdetett időpontba a Nagyerdőben lévő hangulatos pályákhoz , ahol minden készen áll a lebonyolításhoz. A kecskeméti és szegedi párosok azonban így sem indultak el , úgy hogy végül a helyieken kívül fővárosi , egri és gyöngyösi menedzserekből állt össze a mezőny.

Tovább olvasom »