társasági sport

manager open, társasági sport, társasági tenisz

Meglepetésre gyöngyösi győzelemmel ért véget a Manager Open szegedi versenye

PP

A kilenc regionális tornából, valamint a budapesti döntőből álló XIII. Menedzser Teniszbajnokság idei második versenyének – immár ötödik alkalommal – a gyönyörű dél-magyarországi város, Szeged adott otthont. Helyszíne a Gellért Szabadidő központ kiválóan előkészített tenisz pályái voltak, ahol korábban a magyar grúz Davis Kupa találkozóra, egy hónapja meg a profi női tornára került sor. A szegedi indulókon kívül érkeztek vállalkozók és menedzserek Budapestről, Gyöngyösről és Kecskemétről is.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, társasági tenisz

Izgalmas mérkőzések a debreceni menedzser versenyen

PP

A 2016 évi UNIQA Manager Open , az idei immár XII. Országos Menedzser Teniszbajnokság , az elmúlt hét végén Debrecenben a Nagyerdőben található Sportcentrum melletti hangulatos pályákon folytatódott. A pesti versenynaptár miatt a fővárosból ezúttal nem érkeztek indulók , a hazaiakon kívül viszont miskolci és egri résztvevői is voltak a mostani regionális tornának.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz

Kiegyensúlyozott mezőny és az esélyes pár győzelme a fehérvári menedzser tornán

PP

Az idei 10 regionális állomásból és budapesti döntőből álló UNIQA Manager Open , a 2016. évi Országos Menedzser Teniszbajnokság másfél hónapos szünet után a hét végén Fehérváron folytatódott. A helyszín a Bregyó Sportcentrum volt , amelynek atlétikai pályája már harmadik ízben volt a házigazdája a Gyulai Atlétikai Emlékversenynek és látott vendégül számos világsztárt. A gondosan előkészített teniszpályáin pedig immár évek óta össze mérik az erejüket a cégvezetők és menedzserek. Ezúttal nemcsak a környékről , hanem Agárdról , Salgótarjánból , Szegedről , Martonvásárról és Budapestről is érkeztek indulók.

Tovább olvasom »
társasági sport, társasági tenisz, tisztelt ász

Tenisztorna foci EB lázban

PP

36. alkalommal rendezte meg a HGS PR Ügynökség a Tisztelt Ász! társasági tenisztornát a Parlament Sportegyesülettel közösen, vasárnap, a Tabáni Tenisz Centerben.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, társasági tenisz

Rekord számú induló, esőszünet és kitűnő mérkőzések a menedzser tenisz versenyen

PP

A 10 regionális állomásból és budapesti döntőből álló UNIQA Manager Open, a 2016.évi Országos Menedzser Teniszbajnokság negyedik regionális versenyének a főváros vonzáskörében lévő és népszerű Tordas volt a helyszíne. A helyi sport központban a két labdarúgó és a kosárlabda pálya az elmúlt év óta strandröplabda és szabadtéri fitneszlétesítménnyel egészült ki, a Makovecz stílusban épült gyönyörű klubház mellett négy ragyogóan előkészített pálya várta a vendégeket.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, tenisz

Kiegyensúlyozott mezőny a szegedi regionális menedzser tenisz tornán

piacesprofit.hu

Az UNIQA Manager Open idei regionális versenysorozatának harmadik állomása – Győr és Szentendre után – Szeged volt. A helyszín az idén 20. születés napját ünneplő Gellért Szabadidőközpont volt. A központ az utóbbi évek fejlesztésének eredményeként ma már kézilabda , röplabda , fallabda lehetőséggel fitnesz – és wellness részleggel valamint egy új sportcsarnokkal is rendelkezik. 16 szabadtéri és 3 állandó fedett teniszpályájával ez az egyik legszebb hazai tenisz komplexum. Több Davis Kupa mérkőzést rendeztek itt , de az idei program is igen gazdag hiszen nemrég 10 ezer dolláros profi férfi , május végén pedig 50 ezer dollár pénzdíjazású nemzetközi profi női verseny házigazdái lesznek.

Tovább olvasom »
manager open, társasági sport, társasági tenisz

Beszámoló a szentendrei menedzser versenyről

PP

Idén a 10 regionális állomásból és a budapesti döntőből álló UNIQA Manager Open , a 2016.évi Országos Menedzser Teniszbajnokság második versenyének Szentendre adott otthont , amely tavaly csatlakozott a rendező városokhoz. Helyszíne a Duna korzó melletti Postáslidó Sportcentrum kiválóan előkészített pályái voltak. Nemcsak a helyi egyesületben illetve a környéken teniszező menedzserek indultak el hanem érkeztek vállalkozók és cégvezetők a fővárosból , Gyöngyösről, Kecskemétről és Szegedről is.

Tovább olvasom »
csók tenisz, társasági sport, társasági tenisz

Tizenhatodszor találkoztak a tenisz szerelmesei

PP

Tizenhatodik alkalommal került megrendezésre a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenye a Park Teniszklubban az országgyűlés kormánypárti képviselőiből álló Kormány csapat, az Ellenzék, a Közéleti személyek és az Üzletemberek csapatainak részvételével.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor