társadalmi felelősség

b-vállalat, ben & Jerry's, bevándorlás, csr, értékrend, felelős üzlet, felelős vállalat, fogyasztó, karbonsemleges, lyft, munkaerő megtartás, munkaerőhiány, politikai üzenet, starbucks, társadalmi felelősség, uber, y generáció, zöld vállalat

A vásárlók azonosulnak a társadalomtudatos márkákkal

Kriston László

Ha két kényelmet és minőséget nyújtó cég közül kell választani, az fog győzni, amelyik valamilyen pluszt tud felmutatni az éthoszában, az üzletpolitikájában: lehetőleg társadalmi elkötelezettséget és szerepvállalást. Ilyenek a B vállalatok, melyek világjobbító, etikus értékrendjével versenyelőnyre tesznek szert. A munkaerő megtartásában is erősek ezek a cégek.

Tovább olvasom »
esélyegyenlőség, fiatalok munkanélkülisége, társadalmi felelősség

Nem veszíthetünk el egy teljes generációt

piacesprofit.hu

A gazdasági erősödés ellenére növekszik a fiatalok és idősek közötti szakadék, az Észak- és Dél-Európa közötti társadalmi különbség pedig továbbra is óriási. Magyarország a teljes mutató tekintetében a 23. helyet foglalja el – derül ki a Bertelsmann Alapítvány kutatásából.

Tovább olvasom »
felelős vállalatok, közösségi vállalkozások, társadalmi felelősség

Tudja mit lehet kezdeni a menekültekkel?

piacesprofit.hu

Közösségi vállalkozásoknak szóló képzési programot, pályázatot indít az SAP. A szoftvercég olyan közösségi startupok, egyesületek, magánszemélyek jelentkezését várja, amelyek egyedi ötlettel, új koncepcióval enyhítenének az olyan társadalmi problémákon, mint például a menekültek ügye.

Tovább olvasom »