szoftver

biztonság, felmérés, kockázat, szoftver

Ráfázhat a hamis szoftverre a cégvezető

piacesprofit.hu

A magyarországi vállalatoknak üzleti eredményeik javítása és a kibertámadások kockázatának csökkentése érdekében érdemes felmérniük telepített szoftverállományukat, és kerülniük kell a licenc nélküli szoftverek használatát – állítja a BSA idei szoftverhasználatot vizsgáló globális felmérése.

Tovább olvasom »
frissítés, microsoft, Office, szoftver, Word

Így fog kinézni az új Microsoft Word

piacesprofit.hu

Bár a Microsoft már rég nem csupán a Windowsról és az irodai szoftvercsaládjáról szól, azért az Office-ból származó bevételek még mindig tetemes részét adják a forgalomnak. Nem meglepő tehát, hogy a programot igyekeznek a lehető legjobb formában tartani.

Tovább olvasom »
Atlassian, szoftver, vállalatirányítás

Partnerségben az Atlassiannal

piacesprofit.hu

Szokatlan üzleti modellel működik, de világszerte közel százezer ügyféllel büszkélkedhet az Ausztráliában alapított Atlassian. Legnépszerűbb termékeiket, a Jira-t és a Confluence-t eredetileg szoftverfejlesztő cégek számára fejlesztették, de rugalmasságuk miatt rengeteg más területen is alkalmazzák a csapatok hatékonyságának javításra, például projektmenedzsmentre, feladatok és folyamatok követésére, helpdeskek, tudásbázis, dokumentumkezelés működtetésére. Az Atlassian szoftvereit olyan cégek és szervezetek is használják, mint a Twitter, a NASA és az amerikai honvédelmi minisztérium.

Tovább olvasom »
ai, algoritmus, automatizáció, gépi tanulás, hangfelismerés, innováció, mély tanulás, mesterséges intelligencia, önvezető autó, robot, robotika, robotizáció, szoftver, technológia, virtuális assisztens

Gyökeresen alakítja át életünket a mesterséges intelligencia

Kriston László

Túl homályos fogalomnak tűnik a mesterséges intelligencia (AI)? Elmagyarázzuk, hogyan fejlődött az elmúlt években, és mit várhatunk tőle, hogyan hatja majd át egyre inkább mindennapi életünket. A virtuális asszisztensek, az önvezető autók, a CRM-ben, vagyis az ügyfélkezelésben használt csetbotok, a kórházi robotápolók mind az AI alkalmazásának új távlatait jelzik.

Tovább olvasom »
captscha, robot, szoftver, szűrő

Kicselezik a robotok a szűrőt

piacesprofit.hu

Jól ismertek a furcsa rajzú  betű-szám kombinációk, amelyeket be kell írnunk, hogy bizonyos internet-portálokra bejuthassunk. Céljuk, hogy megállapítható legyen: ember, vagy robot akar belépni. Ám van már szoftver, amely ezt ki tudja cselezni.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor