Széchenyi Kártya Program

cafeteria, cafeteria 2017, munkaadók, munkavállalók, otp szépkártya, Széchenyi Kártya Program, Széchenyi Pihenőkártya, szépkártya

Duplázott a SZÉP kártya az év első felében

piacesprofit.hu

Több mint duplájára emelkedett az új OTP Széchenyi Pihenőkártya birtokosainak száma 2017 első felében. Amíg tavaly június 30-ig 65 ezer új kártyabirtokost regisztráltak, addig az idei első hat hónapban mintegy 131 ezer új plasztiklapot rendeltek a munkáltatók dolgozóik számára. Az immáron több mint 1,2 millió kártyabirtokos az elmúlt hat évben 315 milliárd forintot költött a saját és családja pihenésére.

Tovább olvasom »
finanszírozás, Széchenyi Kártya Program

Marad a Széchenyi Kártya

PP/MTI

Döntés született a Széchenyi Kártya Program egyes konstrukcióinak nyújtott támogatás folytatásáról – derül ki a kormány Magyar Közlönyben szerdán megjelent határozatából.

Tovább olvasom »
kavosz, széchenyi kártya, Széchenyi Kártya Program

Sosem látott kedvezmények

piacesprofit.hu

Januártól a vállalkozások minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel juthatnak a Széchenyi Kártya Program hiteltermékeihez, többek között megemelték a Széchenyi Kártya Program egyes hitelkonstrukcióihoz nyújtott kamat- és kezességi díjtámogatás mértékét.

Tovább olvasom »
interjú, kkv finanszírozás, krisán lászló, pénzszerzés, Széchenyi Kártya Program, támogatott hitel

Az olcsó pénz is jó pénz!

Sebők Orsolya

Míg egy éve a hazai kis- és középvállalkozások gondolni sem mertek a hitelfelvételre, ma alapvetően megváltozott a hozzáállásuk. Újra mérlegelik a lehetőségeket, és keresik a kezelhető kamatszinten árazott forrásokat, amit jelez a Széchenyi Kártya Programon keresztül kihelyezett hitelek nagysága is. A programról Krisán Lászlót, a KAVOSZ vezérigazgatóját kérdeztük.

Tovább olvasom »
kkv, Növekedési Hitel Program, Széchenyi Kártya Program

Jobban teljesítenek a hazai kkv-k?

PP/MTI

A Széchenyi Kártya Programot és a hitellehetőségeket is magukba foglaló kormányzati intézkedések eredményeinek is köszönhetően a hazai kkv-szektor vállalkozásai a vegetálás helyett a fejlődés útjára léphettek, és erősek lehetnek.

Tovább olvasom »