Szántó Péter

hatékonyságnövelés, Szántó Péter, tim ferriss

Egérre vagy antilopra vadászol?

piacesprofit.hu

Ha valami nem megy nekünk könnyen, nem vagyunk benne különösebben jók, csak akkor érdemes erre időt szánnunk, ha fejlődni akarunk benne. A 80-20-as szabály segít azonosítani a gyengeségeinket. Szántó Péter friss vlogjában magára is alkalmazza ezt a módszert.

Tovább olvasom »
a megosztás gazdasága, Szántó Péter

Mi az a sharing economy?

piacesprofit.hu

Az Uber a világ legnagyobb közlekedési cége, de egyetlen kocsija sincs. Az Airbnb a világ legnagyobb szállásadója – szállások nélkül. Mi a megosztás gazdaságának titka, mik a sikeres modellek? Ennek a nyomába ered Szántó Péter friss vlogjában.

Tovább olvasom »
közösségi oldalak, marketing, online marketing, Szántó Péter

Szántó Péter: „Underdog vagyok”

kfarkas

Startupból sikeres vállalkozás: kevés példát látunk erre, különösen egy olyan turbulens piacon, mint az online marketing. Mi vezet arra egy fiatalembert, hogy ezen a területen érvényesüljön, merre tart a céges kommunikáció a digitális térben, és megmarad-e negyedik hatalmi ágnak a média? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Szántó Péterrel, a SpringTab alapítójával.

Tovább olvasom »
motiváció, Szántó Péter

Újévi fogadalmak csapdái

piacesprofit.hu

Ha úgy érzed sehová sem tartasz az életben, vegyél egy nagy levegőt és fogadd meg, hogy idén elérsz valamit. Szántó Péter vlogjában ad néhány tanácsot, hogyan motiváljuk magunkat arra, hogy el is értjük a kitűzött célunkat!

Tovább olvasom »