szakmai vásár

ajándék, logó, marketing, szakmai vásár, üzleti ajándék

Megéri az ingyenajándék?

piacesprofit.hu

Népszerűségnövelő fogás, ha logóval díszített ajándékokat osztogat egy cég szakmai kiállításokon. De javul-e ettől mérleg, hoz-e több bevételt? Nem igazán. Inkább a tehetséges munkaerő szerződtetésébe és az alkalmazottak képzésébe érdemes fektetni.

Tovább olvasom »
startup pályázat, startup verseny, szakmai vásár

Szakmai vásár ingyen? Most lehet!

piacesprofit.hu

A 3 legígéretesebb magyarországi vagy határon túli magyar startup ingyen szerepelhet kiállítóként Európa egyik legnagyobb, online alapú szolgáltatásokat és azok jövőjét bemutató szakmai eseményen december 9, 10, 11-én! 2014. november 30-án éjfélig várják a szervezők a digitális innovációkat. 400 befektető, Google, Facebook, Yahoo sztárcégek vezetői és a magyar ötletek egy helyen!

Tovább olvasom »
kkv-szektor, rendezvény, szakmai vásár

A kisvállalkozások Nagydoboson gyülekeznek

piacesprofit.hu

Hagyományteremtő céllal regionális kisvállalkozói expót rendeznek augusztus 20-án Nagydoboson. A szervezők a kiállítással bemutatkozási és üzletkötési lehetőséget kívánnak teremteni a térség mezőgazdasági ős- és kistermelőinek, ipari, valamint szolgáltatási mikro-, kis- és középvállalkozásainak.

Tovább olvasom »
kiállítás, kína, konferencia, szakmai vásár, üzleti partnerség

Érdeklik a távol-keleti lehetőségek?

piacesprofit.hu

Május 23-25-én kerül megrendezésre Magyarországon a 3. Kínai Márkák Kiállítása, amelyen 12 kiemelt ipari szektorból, közel 200 kínai gyártó jelezte előzetesen részvételét. A kiállítás fontos lehet azon magyar és kelet-közép-európai üzletemberek számára, akik érdeklődnek új piaci lehetőségek, termékek és költséghatékony megoldások iránt.

Tovább olvasom »
kkv, szakmai vásár, vásári megjelenés, vosz

5 tipp kis cégeknek

piacesprofit.hu

A vásárokon való megjelenés, bár alapvetően inkább a közepes méretű cégek bevett módszere, a kisebbek számára is tartogat lehetőségeket. Azonban a kisebb bevételű vállalkozások esetében különösen fontos, hogy a megjelenés kötlsége megtérüljön. Ezért nem mindegy, hogy hogyan jelenik meg az adott rendezvényen. 

Tovább olvasom »