stressz tényezők

munkahelyi stressz, stressz, stressz tényezők, stresszkezelés, stresszoldás

7 dolog, amit tehetünk a stressz ellen

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Stressz van, stressz lesz. Ritka szerencsések azok, akik úgy érzik, teljesen ki tudják iktatni életükből a szélsőséges amplitúdójú helyzeteket. A legtöbben naponta szembesülünk kissé, vagy feszegetően nagy stresszes szituációkkal. A váratlan helyzeteket nem tudjuk megelőzni, de a napi stressz faktort minimalizálhatjuk néhány egyszerű lépéssel, amit beiktatunk a napi, heti rutinunkba.

Tovább olvasom »
egészséges munkahely, munkahelyi stressz, stressz tényezők, ügyfélkezelés

A lelkünkre mennek a problémás ügyfelek

piacesprofit.hu

A problémás ügyfelekkel történő munkavégzés okozza a legtöbb stresszt a magyar munkahelyeken – derült ki az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) által végzett uniós kutatásból. A dobogóra emellett az időhiány került és az, hogy nincs befolyásunk a saját munkánkra .

Tovább olvasom »
munkahelyi stressz, stressz, stressz tényezők

Mindenkinek árt, mégis együtt élünk vele

Timár Gigi

Mindenkinek van, mindenki beszél róla, mégse tudjuk pontosan, hogy mi is ez, és mennyire veszélyes. A stressz a mai munkahelyi élet egyik talán leggyakrabban használt szava, de kevesen gondolnak bele, hogy valójában mekkora károkat okoz nem csak a munkavállalóknak, hanem a cégeknek is. Pedig épp olyan fontos munkavédelmi kérdés a pszichoszociális egészség, mint a fizikai, vagy kémiai munkavédelem.

Tovább olvasom »
munkahelyi stressz, stressz, stressz tényezők

Tanuljuk meg kezelni a stresszt!

piacesprofit.hu

Mindenki nyugodt életről álmodik, mégis a legtöbben a modern élet természetes velejárójának gondolják a stresszt, amitől lehetetlen megszabadulni. Meglepődnének, néhány apró változtatással milyen sikereket lehet elérni.

Tovább olvasom »
munkahelyi stressz, stressz, stressz tényezők

Átszervezés, bizonytalan foglalkoztatás – amitől a leginkább félünk

piacesprofit.hu

Európa-szerte a munkavállalók fele úgy gondolja, hogy a munkával kapcsolatos stressz általános, és tízből négyen úgy vélik, hogy azt a munkahelyen nem kezelik megfelelően. A leginkább a bizonytalan foglalkoztatási helyzet és az átszervezés miatt aggódnak a munkavállalók – derül ki az Ipsos MORI által az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) nevében készített 3. páneurópai közvélemény-kutatásból.

Tovább olvasom »