start up

google, innováció, new europe, start up, start-up verseny, technológiai ökoszisztéma

A start-up ökoszisztéma alapja a társadalmi együttműködés

piacesprofit.hu

Online fotóarchívumot építenek, harcolnak az élelmiszer-pazarlás ellen, új technológiák alkalmazásával keltik életre a klasszikus művészeteket és mesélik el történeteiket  – csak néhány megoldás azok közül, amelyek felkerültek a New Europe idei százas listájára, amely évente a közép-kelet európai régió kiemelkedő innovátorait mutatja be. Az idei listát a mai napon tették közzé a bulgáriai Szófiában és a régió további négy országában.

Tovább olvasom »
keresőmarketing, márkaépítés, online maraketing, paypal, seo, start up, ügyfélszolgálat

Tippek és tények sikerre vágyó startupoknak

piacesprofit.hu

A szezonális vásárlási időszakok hosszának állandó növekedésével a fogyasztói igények és várakozások megváltoztak. A vásárlók már a kisebb online üzletektől is ugyanazt az egyszerű és zökkenőmentes vásárlási élményt várják, amit a legnagyobb nemzetközi oldalakat böngészve tapasztalhatnak. Mit tehetünk, hogy a nagyokhoz hasonló élményt jelentsen a nálunk történő  vásárlás? Szerencsére számos dolog áll rendelkezésünkre, amivel a nyári időszakban felvehetjük a harcot a nagyokkal. PayPal összeszedett néhány kulcsterületet!

Tovább olvasom »
Cséfalvay Zoltán, finanszírozás, pályázat, start up, támogatás, technológiai ökoszisztéma

Kétmilliárd forrás vállalkozásoknak

piacesprofit.hu

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kiírta a pályázatot Technológiai start-up ökoszisztéma építésre – jelentette be az Innotrends konferencián Cséfalvay Zoltán a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára. A rendelkezésre álló keret 2013-ban 2,1 milliárd forint.

Tovább olvasom »
befektetés, start up, üzleti angyal

A befektetők a zsokéra fogadnak, nem a lóra

Sebők Orsolya

Üzleti angyal általában az infokommunikációs szektor sikeres üzletembereiből lesz, azokból, akik már jókora tőkét és tudást halmoztak fel, és hatalmas a kapcsolatrendszerük. A sikeres üzletemberek megtakarításuk egy-két százalékát forgatják vissza projektenként fiatal ötletgazdák támogatásával. Dr. Károlyi Antal fizikusból, majd derivatívakereskedőből vált befektetővé, és állt a hazai startupok mellé.

Tovább olvasom »
finanszírozás, start up, startup

Startup nagyhatalom lehet Magyarország

kfarkas

A nemzetközi mobilpiac rohamos fejlődése a magyar fejlesztőcégek számára is hatalmas kiugrási lehetőséget jelenthet. Számos ígéretes hazai műhely van, melyek viszont csak külső finanszírozás bevonásával tudnának „nagypályára lépni”. Erre a problémára keres megoldást a Smartmobil ’13, melynek célja, hogy felhelyezze Budapestet a mobiltechnológia és a startup tőkepiac világtérképére.

Tovább olvasom »