ssc

átlagkereset, fizetés, motiváció, munkaerőpiac, pályakezdők, ssc

Te is szeretnél itt dolgozni, csak még nem tudod

piacesprofit.hu

A pályakezdők nem ismerik az SSC-k kínálta lehetőségeket, miközben azok szinte mindent megadnak a leendő Y és Z generációs munkavállalóknak, amire azok vágynak. Ennek egyik bizonyítéka, hogy a jelenleg SSC-ben dolgozók további 5-10 évre biztosan maradnának a szektorban – derül ki a Jobsgarden saját iparági kutatásából

Tovább olvasom »
belföldi terjeszkedés, deloitte, gazdasági előrejelzések, munkaerő, ssc, ssc szektor, terjeszkedés, üzleti trendek

Tovább terjeszkedik itthon az SSC szektor

piacesprofit.hu

A hazánkban működő szolgáltató központok (shared service center, SSC) kedvelik Magyarországot, többségük a magyarországi működésének további kiterjesztését tervezi. A Deloitte, SSC-k körében készült felmérésének eredményei rávilágítanak a növekedéshez és a munkaerő megtartásához szükséges, legfontosabb jövőbeni tényezőkre, valamint a kormánnyal, az önkormányzatokkal és az oktatási intézményekkel való szakmai együttműködés kiemelt fontosságára.

Tovább olvasom »
digitális forradalom, iparág, munkaerőhiány, ssc, szolgáltató központok, ügyfélelégedettség

Az embereken és a robotokon múlik az SSC szektor jövője

piacesprofit.hu

A magyarországi szolgáltató központok elmúlt három éve egyértelmű sikertörténet: a 25%-ot meghaladó mértékű növekedés mellett a komplex, magas hozzáadott értékű szolgáltatások révén a magyar iparág a nemzetközi élmezőnyben helyezkedik el. A prognosztizált további növekedéshez ugyanakkor alapvető feltétel a magasan képzett, több nyelven beszélő munkaerő megfelelő mennyiségben való rendelkezésre állásra. Az iparág jövőjét e mellett a digitális technológiai forradalom is jelentős mértékben alakítani fogja, és ennek valódi következményeit egyelőre minden szereplő csak találgatja – derül ki a PwC Magyarország által készített felmérésből.

Tovább olvasom »
munkaerőpiac, outsourcing, ssc

A vidéket is kezdik felfedezni a szolgáltató központok

piacesprofit.hu

A nemzetközi szolgáltatásokat nyújtó szolgáltató központokban (SSC-k) dolgozók száma éves szinten 13 százalékkal bővült – derül ki a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség éves iparági felméréséből. Az iparágban dolgozók száma évről évre dinamikusan növekszik, mára a szolgáltató központok az autóipar mellett a legtöbb munkahelyet teremtik Magyarországon.

Tovább olvasom »
együttműködés, ssc

Kéz a kézben a kormány és a BT

piacesprofit.hu

Stratégiai Együttműködési Megállapodást írt alá Magyarország Kormánya és a BT globális kommunikációs nagyvállalat. A megállapodás célja a BT hazánkban működő szolgáltató központja és Magyarország kormánya között fennálló együttműködés megőrzése és további erősítése.

Tovább olvasom »
munkaerőpiac, ssc, szolgáltató központok

SSC-ben dolgozik a legtöbb magyar

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Szinte a legnagyobb foglalkoztatók, komplett leányvállalati rendszereket szolgálnak ki az SSC-k (Shared Service Center), azaz a nagy szolgáltató központok. Az előrejelzések szerint a következő 1-1,5 évben itt lesz a legnagyobb a munkaerő-piaci növekedés, amennyiben a jelenlegi kihívásokra sikerül belátható időn belül jó válaszokat adni.

Tovább olvasom »
közösségi oldal, ssc, szolgáltató központok

Közösségi oldal SSC-knek

piacesprofit.hu

SSC Heroes néven a hazai szolgáltató központok (Shared Service Center) érintettjeit összegyűjtő közösségi portál indult, amely a szektor ismertségét hivatott növelni, és a szakma kommunikációját támogatni. Az oldalon az érintettek mondanak véleményt az egyes cégeknél tapasztalható munkakörülményekről, a menedzsment hozzáállásáról vagy épp az étkezők minőségéről.

Tovább olvasom »