spam kisokos

e-kereskedelem, hírlevél, jogi kisokos, spam, spam kisokos

Az igazság a spamről

piacesprofit.hu

Június 23. a spam, azaz a kéretlen levelek ellen fellépő világnap. Mindannyian naponta kapunk zavaró hirdetéseket és ajánlatokat e-mail fiókunkba, mégis néha nehéz eldönteni, hogy ezek jogszerűek-e és egyáltalán van-e különbség a spam és kéretlen levél között? A válaszok megtalálásban dr. Horváth Katalin, a Sár és Társai Ügyvédi Iroda e-kereskedelemmel foglalkozó partner ügyvédje volt segítségünkre.

Tovább olvasom »
adatbázis építés, email-marketing, marketing, spam, spam kisokos, ügyfélkezelés

Engedjük el, aki menni akar!

piacesprofit.hu

Sok email marketinget folytató vállalkozás nincs tisztában azzal, hogy milyen fontos a leiratkozások – és a leiratkozók – megfelelő kezelése. Pedig aki nem biztosítja ezt a lehetőséget a hírlevelében súlyos büntetésre számíthat.

Tovább olvasom »
direkt marketing, email-marketing, infokommunikació, it a cégben, online marketing, spam kisokos

Nem a méret a lényeg

piacesprofit.hu

Minél nagyobb a címlistánk, annál nehezebb a kezelése és sajnos annál valószínűbb, hogy spam-listára kerülünk. Ezért fontos, hogy mindig megfelelően kezeljük a címlistánkat, ha nem akarjuk, hogy marketing üzenetünk a kukában landoljon.

Tovább olvasom »
direkt marketing, e-mail marketing, hírlevél, it a cégben, online marketing, spam kisokos

Így kerüljük ki a spamszűrőket

piacesprofit.hu

A legtöbb felhasználó rendelkezik spamszűrővel, így pontosan tudnunk kell, hogyan állítsuk össze hírlevelünket, hogy ne a spamek között landoljon az üzenetünk. Spam-kisokos sorozatunkban most ebből a szempontból a hírlevél tartalmi elemeit vizsgáljuk.

Tovább olvasom »
direkt marketing, email-marketing, hírlevél, online marketing, spam, spam kisokos

Így lőhetünk hatalmas öngólt a hírlevéllel

piacesprofit.hu

Nem csak a jogi háttér helytelen ismerete, vagy a nagy adatbázisok rossz kezelése miatt landolhat a hírlevelünk a spamek között, kritikus fontosságú az is, hogy akinek küldjük, hogyan értékeli az általunk küldött tartalmat. Elengedhetetlen továbbá, hogy adjunk lehetőséget a leiratkozásra.

Tovább olvasom »