sikeres cégvezető

év fiatal vezetője, sikeres cégvezető

Ismét nő lett az Év Fiatal Vezetője

kfarkas

Negyvennél is több pályázó közül Paál Laura, a GE Global Operations IT vezetője lett az „Év fiatal vezetője – 2017” pályázat győztese, aki egyúttal a nagyvállalati kategóriát is megnyerte. A szervezők idén is hirdettek kategória-győzteseket a nonprofit, kkv-, közigazgatási és nagyvállalati kategóriákban.  

Tovább olvasom »
cégvezetés, delegálás, generációváltás, hatékony cégvezetés, sikeres cégvezető

Egoista vállalkozók, helyben toporgó kkv-k

piacesprofit.hu

Amióta a világ létezik, szüntelenül evolúciós folyamatok mennek végben minden területen. Fejlődnek az állatok, az emberek, de ugyanúgy fejlődnek a szervezetek, az ember alkotta technológiák és természetesen az ember alkotta vállalkozások is. Mármint azok, amelyek normálisan működnek!

Tovább olvasom »
cégvezetési tanácsok, cégvezetési tippek, siker, sikeres cégvezető, sikeres vállalkozás, sport, üzleti intelligencia

A sikeres üzletember olyan, mint az élsportoló

piacesprofit.hu

Az íróasztalnál ülve vagy egy gyümölcsöző tárgyaláson keveseknek jut eszébe, hogy sikeres üzletemberként nem sokban különbözik az élsportolóktól. Pedig ahhoz, hogy valaki komoly sikereket érjen el az üzleti világban, jól teszi, ha a profi sporthoz nyúl inspirációért. Kenyeres András, a férfi vízilabda válogatott coach-a szerint az üzleti világ nem is olyan sokban különbözik a medence világától.

Tovább olvasom »
hatékony cégvezetés, induló vállalkozások, kudarc, munka-magánélet egyensúly, sikeres cégvezető

Öt mocskos igazság a vállalkozókról

kfarkas

A cégalapítás legnagyobb vonzereje a függetlenség: egyre többen szeretnének a maguk urává válni. Csakhogy van néhány olyan vonatkozása a cégvezetői létnek, amelyeket senki sem köt az induló vállalkozók orrára. Kivéve minket.

Tovább olvasom »
hatékony cégvezetés, sikeres cégvezető

A főnököt is lehet szeretni

Sebők Orsolya

Azt gondolja, hogy nem fontos, hogy valakit kedvelnek a beosztottai vagy sem? Csakhogy a szerethető emberek több támogatást kapnak, hitelesebbnek tűnnek társaik szemében, akik így inkább végrehajtják a főnök kéréseit, utasításait.

Tovább olvasom »
önfejlesztés, siker kritérium, sikeres cégvezető, sikeres vállalkozás

Tegyük magunkat szerencséssé!

Timár Gigi

A szerencsés üzletemberek nem csak ülnek és várják, hogy a jó dolgok megtörténjenek velük. Épp ellenkezőleg, rengeteget tesznek azért, hogy olyan helyzetbe hozzák magukat, ahol esélyük van arra, hogy a szerencse útjába kerüljenek. Lássuk, hogyan!

Tovább olvasom »