rekord

európai unió, eurostat, rekord, repülés, utasok

Ennyien még nem utaztak repülővel

piacesprofit.hu

A légi személyszállítás rekordot döntött tavaly az Európai Unióban: több mint egymilliárdan utaztak, ami körülbelül 71 millióval több, mint 2016-ban. Hazánkban közel 15%-kal nőtt egy év alatt az utasforgalom – írja a Biztosítási Szemle az Eurostat adatai alapján.

Tovább olvasom »
balaton, forgalom, Guller Zoltán, rekord, turizmus

Már a téli Balaton is vonzza a turistákat

PP/MTI

A tavalyi rekordév után januárban sem lassult a magyar turizmus növekedése, a szállodákban a belföldi vendégéjszakák száma emelkedett a legdinamikusabban – így értékelte Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a legfrissebb statisztikai adatokat.

Tovább olvasom »
amerikai részvények, árfolyam, bux, cégvezetői csúcs, otp, piacesprofit.hu, rekord, tőzsde

Újabb történelmi csúcson zárt a BUX

PP/MTI

Az előző csúcsdöntés június 2-án, pénteken volt, akkor a BUX 35 150,44 ponton állt. A tegnapi emelkedés főként az OTP-papírok közel egy százalékos felértékelődésének volt köszönhető, a BUX pedig 35 411,01 ponton zárta a napot.

Tovább olvasom »
adó, apeh, rekord

APEH: ezek a mi rekordjaink!

MTI

A vállalkozások közül egy budapesti székhelyű cég tartozik a legtöbbel az adóhatóságnak, összesen 3,2 milliárd forinttal. A magánszemélyeknél szintén egy fővárosi a „legfeledékenyebb”, ő 821 millióval adós még.

Tovább olvasom »
elemzés, ipari ingatlan, rekord

Pozitív rekordot döntött Magyarország

PP/MTI

A múlt évben 260 ezer négyzetméternyi új ipari ingatlan készült el, ez közel duplája az egy évvel korábbinak, az idén 180 ezer négyzetméter új terület átadása várható, az üresedési ráta és a bérleti díj nem változott 2008-ban – áll a Cushman & Wakefield elemzésében.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor