promóció

budapest bank, kkv finanszírozás, promóció

Reális elképzelések fűtik a beruházásokat

piacesprofit.hu

Jegybanki tervek szerint a vállalati hitelbővülést a jelenlegi évi öt-tíz százalékról tizenkét-tizenhárom százalékra kellene növelni 2030-ig, a vállalati hitelállomány GDP-hez mért arányát pedig a mostani tizenhét százalékról harminc százalékra. Toldi Balázst, a Budapest Bank vállalati üzletágvezetőjét arról kérdeztük, mennyire reális ez az elképzelés, lesz-e ekkora kereslet a hitelek iránt.

Tovább olvasom »
közösségi finanszírozás, promóció

Üzleti lehetőség önre szabva

piacesprofit.hu

Ki ne szeretne egy jól működő vállalkozás társtulajdonosává válni? Erre kínál most lehetőséget közösségi finanszírozás révén Magyarország legnagyobb létszámmal működő kedvezménykártya-rendszere. Az alapító rendkívül dinamikus növekedést ígér.

Tovább olvasom »
beszállító, promóció, sikersztori

Beszállítói sikersztori: 15 éves Miga-Metall

piacesprofit.hu

A Miga-Metall Kft. tizenöt évvel ezelőtt, 2003-ban alakult, de valójában a cég története lényegesen messzebbre nyúlik. Kovács Zoltán egyéni vállalkozása 1993-ban, a házuk pincéjében kezdődött nagyáruházi polcrendszer-elemek hegesztésével. Az átütő sikert a válság hozta: muszáj volt új piacok felé nyitni.

Tovább olvasom »
I-cell, promóció

A testreszabott innováció útján

piacesprofit.hu

A száz százalékban magyar tulajdonú i-Cell Kft. idén már húsz éve foglalkozik telematikával, az elektronikus útdíjszedési rendszer indulása óta szavatolja az útdíjfizetés szabályos és kényelmes módját, míg a kezdetektől fogva folyamatosan fejleszti a hazai és nemzetközi járműflották támogatásához szükséges technológiai és ügyfélszolgálati hátterét.

Tovább olvasom »
promóció, Uniqa biztosító

Törjük meg a varázslatot!

piacesprofit.hu

Szakítaniuk kell a jelenlegi hierarchikus struktúrával és klasszikus üzleti felépítéssel a biztosítóknak, ha versenyképesek akarnak maradni, a fiatal tehetségek bevonását pedig leginkább az üzenethiány nehezíti.

Tovább olvasom »
munkahelyi egészségvédelem, promóció

Menedzserszűrés: csak egészség legyen!

Promóció

Szédülés, fülzúgás, kínzó gyomorsav, reflux, magas vérnyomás csupa olyan tünet, melyek a legtöbb magyar cégvezetőt érintik. Sokan úgy gondolják, ez a stresszes, feszített munka velejárója és már csak akkor fordulnak orvoshoz, ha igazán nagy a baj. Pedig lenne más megoldás is! A multicégek egy része, hamar felismerte, jobb és olcsóbb is megelőzni az egészségügyi problémákat. Így jött létre egy új fogalom; a menedzserszűrés. Rövidesen kiderül, nem csupán egy divatos kifejezésről van szó, ezek a vizsgálatok életet menthetnek és segítenek a cégvezetőknek sokáig egészségesen végezni a munkájukat.

Tovább olvasom »
mfb pontok, promóció

Ilyen még nem volt: 750 milliárd forint uniós forrás várja a hazai vállalkozásokat

Promóció

A kormány egyik kiemelt célja, hogy a 2014–2020-as uniós ciklusban elérhető EU-s forrásokból a hazai vállalkozások könnyen, gyorsan és nem utolsósorban minden eddiginél olcsóbban juthassanak fejlesztési támogatáshoz. Az érdeklődők az ország 642 MFB pontján juthatnak további információhoz, illetve gyors és egyszerű folyamat segíti a hitelfelvételt is.

Tovább olvasom »
Melior Laser Kft., promóció, sorozatgyártás

Nem csak a sorozatgyártásé a jövő

Promóció

Új, 1000 m2 alapterületű gyártócsarnok szolgálhatja ki a sorozatgyártott lemezalkatrészek beszállítójaként jelentős piaccal rendelkező Melior Laser Kft. kis szériás, minőségi alkatrészek gyártásának bővítésére irányuló terveit. A beruházás üzembe helyezése további szakképzett munkaerőt is igényel, amely jelenleg nem csupán a gépgyártási szektorban okoz kihívást a fejlesztést tervező cégek számára.

Tovább olvasom »
e.on, promóció

Irány a jövő: október 15-ig ismét versenybe lehet szállni az Energy Globe Magyarország díjakért

piacesprofit.hu

Az immáron második alkalommal megvalósuló Energy Globe Magyarország díj a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi eseményének hazai fordulója. Elindult a nevezés, idén már építészek, start-upok és magánszemélyek is megmutathatják, ők mit tesznek az élhetőbb jövőért.

Tovább olvasom »
konferencia, promóció

Másképp Gondolkodók az ötödik HR Pikniken

piacesprofit.hu

Miért fontos, hogy egy vezető képes legyen szándékosan megzavarni magát? Miért fontos, hogy megbukjon? Miért fontos, hogy vágyjon a tanulásra? Erről beszéltünk az esemény szervezőjével, Kiss Péterrel, a RESTART Coaching alapítójával, aki immár ötödik alkalommal szervezi meg a HR PIKNIKET a MÜPÁ-ban szeptember 21-én.

Tovább olvasom »
balatonfüred, promóció

A kultúra, sokoldalúság városa

piac-profit.hu

Balatonfüred a balatoni térség egyik leglátványosabban fejlődő települése. Közkedvelt a bel- és a külföldi turisták körében, de ide vágynak a tó mellett ingatlant keresők is. Sokoldalúságával a város már rég túlhaladta a nyári üdülőhely szerepkört. A patinás környezet, a vonzó kulissza, a programkínálat, a sportesemények, az aktív turizmust szolgáló lehetőségek egyaránt vonzóvá teszik. A kulturális turizmus évek óta töretlenül fejlődik. A hagyományait megtartva, sőt történetét továbbgazdagítva, az idegenforgalmat minőségi szinten kiszolgáló, modern város lett Füred, amely közben megmaradt élhető, szerethető, emberléptékű helynek.

Tovább olvasom »
promóció

Sporttámogatás a nagyvállalati kultúrában

PP

Régóta jelen lévő trend a nagyvállalati kultúrában a sporttámogatás, hiszen azon túl, hogy a sport az egészséges életmódra nevel, és közösséget épít, értéket is képvisel a támogatók számára, melyet a márkával azonosítanak mind vállalati, mind ügyféloldalról.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor