projektmenedzser

hatékony cégvezetés, projektmenedzser, projektmenedzsment

Hogyan vezessük a jövő projektjeit?

piacesprofit.hu

Két részből álló cikksorozatunk első részében a projektmenedzsment trendekről, illetve a megváltozott igényekről írtunk. A cikksorozat második, befejező részében a jövő sikeres projektmenedzserei által alkalmazandó eszköztárakat, illetve a részükről elvárt szemléletbeli változásokat boncolgatjuk.

Tovább olvasom »
hatékony cégvezetés, projektmenedzser, projektmenedzsment

Mire számíthatnak a jövő projektvezetői?

piacesprofit.hu

A technológia és a környezet folyamatos változásával a projektek jellemzői és az ezek irányításához elvárt vezetői eszközök, készségek és megközelítések is folyamatosan fejlődnek. Miben áll ez a fejlődés? Milyen eszköztárak segíthetnek a jövő projektjeinek vezetésében? Szakértőnk segítségével két részes cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk válaszokat.

Tovább olvasom »
menedzser, projekt tervezés, projektmenedzser, projektmenedzsment, vállalati startégia

Attitűdváltást követelnek a legújabb megatrendek

piacesprofit.hu

Az agilis leadership bevezetése az egyik legaktuálisabb kérdéskör a vállalatok, intézmények stratégiai céljainak megvalósításában. Mivel azok szervezeti egységeken átnyúló, komplex feladatok, nélkülözhetetlen a projektmenedzsment kiemelt, stratégiai szintű kezelése – vallja Prónay Gábor, a Projektmenedzsment Fórum szervezőbizottsági elnöke. A szakember szerint fontos, hogy a hazai gyakorlat lépést tartson a nemzetközi trendekkel.

Tovább olvasom »
cégvezetés, hatékony cégvezetés, projektmenedzser

Egyre becsültebb a projektmenedzser

piacesprofit.hu

Magyarországon is elindult a projektmenedzseri tevékenység szakmává válása. Noha az még korántsem tisztázott, hogy mi a projektmenedzseri foglalkozás pontos definíciója, milyen jellemzők teszik más foglalkozásoktól megkülönböztethetővé.

Tovább olvasom »
hatékonyságnövelés, költségcsökkentés, projektmenedzser, projektmenedzsment

Spórolás vagy elmaradt haszon?

piacesprofit.hu

Ha egy vállalkozás fejlesztésbe kezd, jó eséllyel a legjobb munkaerő kapja a megtisztelő feladatot, hogy az új projektet vezesse. Mégis, sokszor a hatékonyság csökken, a költségek pedig váratlanul nőnek. Mi lehet az ok? Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
cégvezetés, projektmenedzser, rugalmas vállalatirányítás

Elég jó zsonglőr ahhoz, hogy menedzser legyen?

piacesprofit.hu

Hol vannak már azok az idők, amikor hatalmas táblákon, hónapról-hónapra követhette egy menedzser a projektek megvalósulását? A mai gyorsan változó környezetben inkább zsonglőrként kell ritmusban tartania a csapatokat és a munkafolyamatokat felkészülve az előreláthatatlan eseményekre és a villámgyors módosításokra.

Tovább olvasom »