program

hosszú hétvége, program, utazás

Jó a hosszú hétvége, de ledolgozni nem szeretjük

piacesprofit.hu

A magyarok zöme kifejezetten örül a munkanapok átrendezésével járó hosszabb hétvégéknek, minden hatodik ember külföldi utazást is tervez egy vagy akár több ilyen alkalommal is – derül ki a Groupama Biztosító idei felméréséből. A szombati munkanapoknak viszont kevésbé örülünk, és nem is tarjuk eléggé hatékonynak.

Tovább olvasom »
a víz világnapja, ökosziget, program

Újra várja az iskolásokat az ÖKO-Sziget

piacesprofit.hu

Idén negyedik alkalommal – a Víz világnapjához igazodva, március 22-23-án – szervezi meg Szigetmonostor Önkormányzata, az Ökológiai Művelődés Alapítvány, valamint az Outdoor Mission Kft. az általános iskolásoknak szóló egyik legnagyobb környezetvédelmi ismeretterjesztő rendezvényt, az ÖKO-Szigetet.

Tovább olvasom »
Berlin, program, startup

Berlin felé tartanak a magyar startupok

piacesprofit.hu

Az október 4-én induló Startup Campus Berlin program keretében 7 iparágban, 3 nap alatt 28 startupnak van lehetősége a bemutatkozásra. A szervező Enterprise Hungary célja annak elősegítése, hogy a két ország innovatív cégei és startupvilága megtalálja az egymáshoz vezető utat.

Tovább olvasom »
program

A gondolat 30, a tett 25, a szervező 165 éves!

PP

2015. február 19-22. között kerül megrendezésre e hármas jubileum jegyében fővárosunkban az Idegenvezetői Világnap. Az esemény keretében, a 165 éves Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával, a BKIK Idegenvezetői Továbbképző Központja szervezésében, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány társszervezésében budapesti idegenvezetők mutatják be a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A részvétel a programok nagy többségén ingyenes.

Tovább olvasom »
kkv akadémia, konferencia, program

Adóváltozásoktól az új cégvezetési trendekig

piacesprofit.hu

Januárban folytatódik a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat 7 új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adták át legfrissebb tudásukat.

Tovább olvasom »
fenntartható fejlődés, program

Növekedés vagy fenntarthatóság?

piacesprofit.hu

A Goethe Intézet meghívására Budapestre érkezik Harald Welzer professzor. A fenntartható fejlődés és az alternatív gazdasági formák világszerte ismert teoretikusa magyar szakemberekkel beszélget a jövőtudatos fejlődési modellek létjogosultságáról és perspektíváiról december 9-én, a Corvinus Egyetemen.

Tovább olvasom »
budapest klub, gondolkodásmód váltás, konferencia, program

Út a tudatosságtól a cselekvésig

PP

Számos világhírű gondolkodó részvételével szervez kétnapos konferenciát az etikus gondolkodásmód terjesztése és a jobb világ megteremtése mellet elkötelezett Budapest Klub, alapításának 21. évfordulója alkalmából.

Tovább olvasom »
hatékony cégvezetés, program, sikeres vezető

Mitől hatékony a cégvezetés? Tudja meg a legnagyobbaktól!

piacesprofit.hu

Az Apple, az Amazon, a Soundcloud, a Spotify és a Netscape és más európai sikercégek egykori és jelenlegi vezetői december elején Budapestre érkeznek a két világsikert elért magyar vállalkozás, a Prezi és a Ustream meghívására. A szakmai összejövetelen azokra a kérdésekre próbálnak egyértelmű és hatékony válaszokat adni, mitől lesz valakiből jó menedzser; miért fontos, hogy egy vezető rendszeresen kapcsolatban maradjon az alkalmazottakkal és ne csak akkor lépjen közbe, ha gond van; mitől kerül valaki egy csoport élére; és vajon vezetőnek születni kell, vagy megtanulható.

Tovább olvasom »
marketing, program, turizmus

Ki szeretne bemutatkozni Londonban?

piacesprofit.hu

A Magyar Turizmus Zrt. Egyesült Királyságbeli külképviselete 2013. március 21-én“Hungarian Tourism Day” néven Leisure Travel workshopot rendez Londonban, amelyre magyar szolgáltatók: szállodák, beutaztatási és program-szervező irodák, attrakciók, wellness fürdők, TDM szervezetek jelentkezését várják

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor