prezentáció

befektetés, partner, pitch, prezentáció, startup, üzlet

Mindig kell egy jó sztori

piacesprofit.hu

A sikeres pitch, vagyis villámprezentáció titka, ha 3 percben úgy be tudjuk mutatni cégünket, hogy azzal akár egy cápa, azaz befektető figyelmét is fel tudjuk kelteni. Erre a 4 kritikus részletre mindenképpen érdemes odafigyelni a bemutatkozás során.

Tovább olvasom »
év végi összefoglaló, évértékelés, prezentáció, ünnepi szezon

Öt tipp egy ütős évértékelőhöz

piacesprofit.hu

Egy év végi partin sok feladat hárul a cég vezetőjére. Amellett, hogy tökéletes vendéglátónak kell bizonyulnia, ilyenkor gyakran elhangzik egy rövidebb-hosszabb beszéd is.  Sokan nem rajonganak a beszéd gondolatáért sem, mások annyira fontosnak tarják, hogy fél-, illetve negyedévente is összehívják a munkatársakat egy rövid helyzetértékelésre.

Tovább olvasom »
előadás, prezentáció, profi prezentáció

Egy bűvész tanácsai a sikeres prezentációhoz

piacesprofit.hu

Az el(ő)adni tudás nem csak az előadóművészek sikerének titka, hiszen a hétköznapi életben is gyakran azon múlik egy megszerzett munka vagy egy elnyert pályázat, hogy milyen volt a prezentáció. Hajnóczy Soma, a kétszeres bűvészvilágbajnok most elárulja sikerének titkát, amit 8 pontban foglalt össze.

Tovább olvasom »
előadás, énmárka, prezentáció, profi prezentáció, storytelling

A sikerhez sztori kell

Timár Gigi

Sajnos a társadalmunk arra kondicionál, hogy a történetnek – a fecsegésnek – a magánéletben, egy kávé mellett van a helye, nem az üzleti előadásokban. Pedig nagyon fontos lenne, hogy többet meséljünk történeteket, mert ez az, ami megjegyezhetővé tehet minket – mondja Győrffy Kinga kommunikációs tanácsadó.

Tovább olvasom »
hr, prezentáció, profi prezentáció

Nem előadás, prezentáció!

piacesprofit.hu

Prezentáció? Előadás? Bemutató? Szinonimáknak tűnhetnek, de korántsem azok. Az előadói képességek fontosak a munkaerő kiválasztásnál, de az is, hogy pontosan értsük, mit is takarnak az egyes fogalmak. Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
eladás, értékesítési tippek, prezentáció

Hallgatni arany!

kfarkas

A beszédkészség egy üzletember, vagy cégvezető egyik legfontosabb kompetenciája. A képesség, hogy megragadja a hallgatósága figyelmét nélkülözhetetlen az üzleti életben. Sokkal kevesebb hangsúlyt kap azonban a hallgatás művészete, pedig éppolyan fontos, mint a szónoki fordulatok és a jó előadásmód.

Tovább olvasom »
eladástechnika, prezentáció, profi prezentáció

Tippek a profi prezentációhoz

piacesprofit.hu

Manapság aki az üzleti világban tevékenykedik, nem kerülheti el, hogy időről időre prezentálnia kelljen. A prezentáció az értékesítés fontos része akár egy konkrét termék eladásáról beszélünk, akár „csak” önmagunkat, az énmárkánkat erősíti vagy gyengíti. A Piac&Profit szakértője dr. Baranyai Attila segít, hogy eredményes és követhető legyen az előadásunk!

Tovább olvasom »
befektetési alap, felszámolás, magazin, munkavállaló, prezentáció, profi prezentáció

Hová tegyük a pénzünket?

piacesprofit.hu

Megjelent a Piac&Profit legújabb száma, benne hasznos információkkal a bankbetéteket kiütő befektetési alapokról. Foglalkozunk azzal, hogy milyen az igazán jó alkalmazott, tippeket adunk az eredményes prezentáció elkészítéséhez és segítünk átlátni a felszámolási eljárás menetét.

Tovább olvasom »