pozitív pszichológia

ai, alkalmazás, app, augmented reality, b2b, céginformációs, cucc, élmény, értékesítés, hozzáadott érték, hr, igényszint, kozmetikai, közvetlen értékesítés, marketing, maya angelous, mesterséges intelligencia, MI, mosoly, okostelefon, pozitív hozzáállás, pozitív pszichológia, qr kód, sales, termék, ügyfél, ügyfélélmény, vevő

Ne a terméket add el a vevőnek, hanem kínálj megoldást a problémájára

Kriston László

Túl nagy a marketingzaj, vásárlóként és üzleti döntéshozóként is túl illékony és rövid a figyelmünk, túlságosan kötődünk a mobiltelefonunkhoz, értékesítőkként pedig hajlamosak vagyunk a termék nagyszerűségéről hozsannázni, holott az ügyfél cipőjébe kellene belehelyeznünk magunkat, az ő igényeire ráhangolódni. Erről is szó esett neves szakértők előadásaiban a Piac & Profit Értékesítési trendek – 2019 című konferenciáján.

Tovább olvasom »
pozitív pszichológia, ügyfélélmény

Szeretet az üzletben

piacesprofit.hu

A toll hatalmasabb fegyver, mint a kard – tartja a mondás, és ez az üzleti életben is igaz: a jól megválasztott szavaknak üzletteremtő ereje van, főként ha pozitív érzelmeket, üzenetet közvetítünk partnerünk, ügyfelünk felé – hívta fel a figyelmet szakértőnk.

Tovább olvasom »
környezettudatos vásárlás, ökológiai lábnyom, pozitív pszichológia

Hatékonyabb lehet az ökológiai kéznyom, mint a lábnyom

Kriston László

Az érzelmi intelligencia koncepciójának kitalálója és világszerte ismert szakértője, Daniel Goleman szerint a zöldeknek nem annyira a káros kibocsátás és környezetszennyezés felől kellene megfogni az ökotudatosság témáját, hanem az ökotudatos cselekedeteink irányából. Úgy véli, fogyasztásunk megváltoztatása és zöldítése a lényeg, vagyis az öko-lábnyom helyett az ”öko-kéznyom”.

Tovább olvasom »
gondolkodásmód váltás, pozitív pszichológia, változásképesség

A pozitív jövőkép növeli a cégvagyont

piacesprofit.hu

Ha igazi és tartós változásokat akarunk elérni, akkor az emberek beállítottságával és gondolkodásmódjával kell kezdenünk az átalakítást. Fel kell szabadítanunk és a helyes irányba kell terelnünk az emberek energiáit, ha azt akarjuk, hogy üdvözöljék, és ne akadályozzák a változásokat.

Tovább olvasom »
boldogság, önsegítés, pozitív pszichológia, pszichológia

A boldogság ingyen van

Timár Gigi

Tegyük boldoggá magunkat, dolgozzunk meg érte – lényegében így foglalható össze a gyakorló pszichológus doktor, családterapeuta többéves, a pozitív pszichológia kutatásában szerzett tapasztalata.

Tovább olvasom »
pozitív pszichológia, szelektív hulladék, szemét, usa, városfejlesztés

Levezetheti az agressziót a szelektív hulladékgyűjtés

klímablog

Egy ingatlanfejlesztő találta ki, hogy a megunt befőttes és alkoholos üvegek vandál módon történő ripityára törése helyett inkább kerekítsenek üvegdobáló, üvegtörő bulit a szelektív hulladékgyűjtés aktusa köré. A zúzást persze emberi kezek végzik. Az erőszakkal teli városi gettók sajátos sportjának ígérkezik az agresszió ökotudatos kiélése.

Tovább olvasom »
cégér, pozitív pszichológia, sikersztori, tréning

Pénzt hoz az optimizmus

Timár Gigi

Szívós munka, folyamatos fejlődés, önbizalom és optimizmus a kiegyensúlyozott növekedés és biztos működés kulcsa a pozitív pszichológia hazai meghonosításával nevet szerzett Profil Training Kft. vezetői szerint.

Tovább olvasom »