pokémon go

infokommunikació, it-biztonság, kiberbűnözés, pokémon go

Vadászik a Pokémonokra? Akkor jól vigyázzon!

piacesprofit.hu

Szakértők felfedeztek egy új rosszindulatú applikációt, a Guide for Pokémon Go-t a Google Play Store-ban, amely megszerezheti az Android okostelefonok hozzáférési jogait és ezeket felhasználva appokat telepíthet illetve törölhet valamint kéretlen hirdetéseket jeleníthet meg – hívta fel a figyelmet a Kaspersky Lab.

Tovább olvasom »
applikációk, közösségi oldalak, okostelefonok, online marketing, pokémon go

Még nem késtünk le a Pokémon őrületről

kfarkas

Milliók hajkurásszák a pokémonokat, a kis képzeletbeli lényeket az okostelefonjaikon: az idei nyár nagy őrülete még egyáltalán nincs lecsengőben. Ezért mindenkinek érdemes megfontolnia, hogyan csatlakozhat rá a Pokémon Go-mániára, hogy ezzel is növelhesse forgalmát. Adunk néhány filléres tippet!

Tovább olvasom »
applikáció, online marketing, pokémon go

Még a Twitteren is a Pokemon Go a téma

piacesprofit.hu

A rendszeres Pokémon Go játékosok háromszor annyian mentek már neki valaminek telefonozás közben, mint azok, akik még sosem próbálták. Ismerkedni nem nagyon lehet vele, de legalább fogyaszt, a magyarok pedig a Facebook után a Twitteren említették a legtöbbet a játékot, szokatlanul magas aránnyal – derült ki a MEC kommunikációs ügynökség adataiból.

Tovább olvasom »
applikáció, jó példa, kkv marketing, marketing tippek, mobilapplikáció, pokémon go, trend, vevőszerzés

Pénzt is hozhat nekünk a Pokémon Go

piacesprofit.hu

A Pokémon Go őrület miatt milliók sétálgatnak az utcákon kis lényeket hajkurászva. A vállalkozóknak pedig minden ekkora divathullámban érdemes megkeresni, mi az, amivel az üzlethez kapcsolhatnák. Szakértőnk segít, hogy használjuk vevőszerzésre a Pokémon Go-t!

Tovább olvasom »