PiacProfit konferencia

exportösztönzés, hita, kkv export, kkv finanszírozás, PiacProfit konferencia, románia

Óriási üzleti lehetőségek a magyar kkv-knak

kfarkas

Óriási üzleti lehetőségek vannak a magyar kkv-k számára keleti szomszédunknál – hangzott el a Piac&Profit, valamint a BKIK által szervezett Román–Magyar Üzleti Fórumon. A magyar vállalatok nyelvi nehézségek nélkül, egyszerű szabályozási, stabil pénzügyi környezetben kiváló profitkilátásokkal ruházhatnak be Romániában.

Tovább olvasom »
pénzszerzés, PiacProfit konferencia, PP konferencia

2013-ban is Pénz, de honnan?

piacesprofit.hu

Újraindul a Piac&Profit Konferenciaközpont ingyenes konferenciasorozata a mikro- kis- és középvállalkozások számára rendezett Pénz, de honnan? Ahogyan eddig, úgy az idén is elsősorban a fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket térképeztük fel. Ezeket régiókra bontva ismerhetik meg a résztvevők. Az idei év első felében Budapesten és hat vidéki helyszínen (Pécs, Salgótarján, Szeged, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely) várjuk a vállalkozások és az önkormányzatok képviselőit.

Tovább olvasom »
konferencia, PiacProfit konferencia, PP konferencia

Pénz, de honnan?

piacesprofit.hu

Ismét útjára indul a Piac és Profit sikeres, kis- és középvállalkozások vezetőinek szóló konferenciasorozata Pénz, de honnan? címmel. Az idén 6 vidéki és egy budapesti helyszínre látogat el a rendezvény, a nyitó konferenciának Szentendre ad otthont szeptember 13-án.

Tovább olvasom »
együttműködés, kína, kinai-magyar üzleti kapcsolatok, konferencia, PiacProfit konferencia

Kína nyitott a jó minőségű termékekre

PP Online

Magyarország Európán kívüli legfontosabb kereskedelmi partnere Kína, Kína pedig erős kapcsolatok kialakítására törekszik Magyarországgal – hangoztatták többet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a Piac & Profit Üzlet a kínaiakkal itthon és Kínában című konferenciáján.

Tovább olvasom »