pénzügyi tervezés

befektetés, öngondoskodás, pénzügyi tervezés

Csak tévelyeg a pénzügyi dzsungelben a magyar

piacesprofit.hu

Kevesen érzik magukat jól tájékozottnak, ha pénzügyekről van szó. Ebből is következhet, hogy a többség kerüli a kockázatosabb befektetési formákat – derült ki a CIB Bank és a GfK közös kutatásából. A befektetési alapokkal kapcsolatban mindössze 9 százalék vallotta magát jól tájékozottnak, és közel ugyanennyien vannak, akik rendelkeznek ilyen típusú megtakarítással.

Tovább olvasom »
bankszektor, befektetés, előrejelzés, pénzügyi tervezés, trend 2015

Pénzügyi trendek 2015-re

Sebők Orsolya

2015-ben a hazai bankszektort a hatékonyabb működésre való törekvés, az ügyfélközpontúság és a kis- és középvállalati ügyfelekért folytatott verseny erősödése jellemzi majd. A befektetőknek pedig tudomásul kell venniük, hogy kockázatmentesen nem lehetnek magas hozamelvárásaik.

Tovább olvasom »
adótartozás, cash flow, hiteltörlesztés, késedelmes fizetés, pénzügyi tervezés, szállítói hitelezés

Ha fizetni kéne, de nincs miből

piacesprofit.hu

A mai gazdasági helyzetben bárkivel megeshet, hogy valamit nem tud határidőre kifizetni. A megoldáshoz viszont fontos, ne várjuk, hogy maguktól rendeződnek a dolgok! Szakértőnk, Vuray György segít, mit tegyünk ha a NAV-nak, egy szállítónak vagy a banknak tartozunk.

Tovább olvasom »
megtakarítás, pénzspórolás, pénzügyi tervezés

Így tömje be a lyukakat a cégszámlán

piacesprofit.hu

Tipikus hiba a kezdő vállalkozók életében, hogy olyan lelkesen hajóznak a kitűzött céljuk felé, hogy észre sem veszik, amikor süllyed alattuk a bárka. Ha nem akarja, hogy csúfos véget érjen a nagy reményű vállalkozása, nézze át néha a pénzügyeit, és keresse meg a lyukakat a cég költségvetésében.

Tovább olvasom »
pénzügyek, pénzügyi tervezés, tudatos vezetés

Megéri tudatosan!

piacesprofit.hu

Egy vállalkozás pénzügyi stabilitásához kevés egy jó könyvelő. Tudatos, a területen jártas vezetőre van szükség. Szakértőnk tapasztalatai szerint a pénzügyi tudatosság legmagasabb szükséges szintjére eljutni sem ördöngösség. Lássuk az útvonalat!

Tovább olvasom »