pc

asztali gép, eladás, forgalom, laptop, pc

Európában nagyon nem fogy a pc

piacesprofit.hu

2017-ben tovább zsugorodott a világban a személyi számítógépek piaca. Az amerikai Gartner piackutató felmérése szerint immár a 13. negyedévben érvényesül a csökkenő trend, mind kevesebb asztali gépet és laptopot adnak el.

Tovább olvasom »
infokommunikació, pc, táblagép, trend

A PC korszak vége

PP/MTI

Az Apple vezérigazgatójának, Timothy D. Cooknak jóslata szerint biztosan elérkezik az a nap, amikor a  táblagépek eladásainak száma meghaladja a hagyományos PC-két. Ez biztosan így lesz, a kérdés csak az, mikor.

Tovább olvasom »
hp, it, pc, számítógép

Új HP számítógép egyedülállóan többfunkciós teljesítménnyel

Sajtóközlemény

A HP bővítette Elite üzleti és asztali portfolióját az iparág első többfunkciós PC-jével, ami integrálja az Intel® második generációs Core vProTM technológiáját, ami akár 40 százalékkal jobb teljesítményt, 15 százalékkal gyorsabb merevlemez-hozzáférést és csökkentett várakozást eredményez a távoli IT-menedzsment egyszerűsítésén keresztül.

Tovább olvasom »
kereskedelem, notebook, pc

A cégek jobban visszafogták magukat, mint a lakosság

HWSW

A 2008 őszén csúcsosodó pénzügyi krízis és az ezt követő gazdasági összeroppanás a magyar PC-piacra is rányomta a bélyegét. Az árfolyamok kilengései és az év egészére jellemző bizonytalanság azonban csak a vállalatok kedvét vette el a PC-vásárlástól, a lakosságét kevésbé – számol be a HWSW.

Tovább olvasom »