panaszos ügyfél

értékesítés, fogyasztóvédelem, panaszos ügyfél, ügyfélélmény, ügyfélkezelés

A nyolcezer forintos fagylalt tanulságai

piacesprofit.hu

Nem csak Budapesten működnek turistacsapdák, most éppen egy olasz fagyiárus próbált meg lehúzni egy távol-keleti turistát. Itt következik a mese a nyolcezer forintos fagylaltról és hogy mi az a tanulság, amelyet minden magyar vállalkozónak érdemes megszívlelnie.

Tovább olvasom »
panaszos ügyfél, ügyfélélmény, ügyfélkezelés

Amikor az ügyfél többet árt, mint használ

kfarkas

Az elégedett ügyfelek minden vállalkozás fennmaradásának létfontosságú elemei. Azonban azzal is tisztában kell lennünk, hogy nem lehetséges minden ügyfelet teljes körűen kiszolgálni, márpedig a mérges ügyfél többet árt, mint használ. Mutatunk most három riasztó jelet, ami azt jelzi, hogy az ügyfelünkből előbb-utóbb ellenség lesz.

Tovább olvasom »
fogyasztóvédelem, panaszos ügyfél, ügyfélpanasz

Panaszkodásban már utolértük a nyugatot

piacesprofit.hu

Javult a fogyasztóvédelmi tájékozottság, és némileg erősödött a kereskedők iránti bizalom az előző negyedévhez képest – derül ki a Fogyasztóvédelmi Index aktuális értékeiből. A termékekkel, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszok aránya immár nem tér el alapvetően a nyugat-európai tendenciáktól.

Tovább olvasom »
panaszos ügyfél, ügyfélélmény, ügyfélkezelés

A siker titka a panaszos ügyfél, és ahogyan bánnak vele

piacesprofit.hu

A szolgáltató cégek csupán kétharmada menedzseli jól a panaszokat, s mindössze negyedük kér elnézést az okozott hibáért. Az ingyentermék vagy a kedvezmény formájában nyújtott anyagi kompenzáció nem feltétlenül a leghatásosabb megoldás. Fontos a megfelelő kezelés megválasztása – derül ki az Ipsos legfrissebb nemzetközi kutatásából.

Tovább olvasom »
panaszos ügyfél, ügyfélkezelés, ügyfélpanasz

Nyolc módszer, a nehéz ügyfelek féken tartására

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Nehéz ügyfelek léteznek, ezt mindannyian tapasztaltuk már. A nyári hőségben, mintha többen lennének, talán a forróságban türelmetlenebbek vagyunk. Hajlamosak vagyunk a problémás ügyfeleket túlzott szervilizmussal kezelni, amikor hívnak vagy felkeresnek bennünket, bár tegyük a szívünkre a kezünket, a problémázó, akadékoskodó, mindent kritizáló vevőt néha más bolygóra küldenénk.

Tovább olvasom »