otp

betét, nyereség, otp, tőzsde

Történelmi csúcsot ment az OTP

PP/MTI

Az elemzői várakozásokat jócskán meghaladó, 105,4 milliárd forintos konszolidált adózott nyereséget ért el a második negyedévben az OTP Bankcsoport. Az első félévi adózott eredmény csaknem 178 milliárd forint volt, 15 százalékkal több az egy évvel korábbinál.

Tovább olvasom »
diákok, fejlesztés, munkahely, otp, pályázat, üzlet

Banki diákpályázat újratöltve

piacesprofit.hu

Másodszorra írja ki felsőfokú hallgatóknak szóló pályázatát az OTP Business. Az ÜzletRace 2.0 az innovatív banki megoldások világába kalauzolja el a versenyzőket, és idén közel 2 millió forintos összdíjazással várja a sikerre éhes diákokat.

Tovább olvasom »
otp, terjeszkedés, vásárlás

Francia bankban vásárolt be az OTP

piacprofit.hu

Az OTP Bank többségi tulajdont szerzett a Societe Generale francia nagybank bulgáriai és albán leányvállalatában – közölte a bank a BÉT honlapján. A bolgár bankban 99,74 százalékos részesedést szerzett, valamint megvette az SGEB egyéb bolgár leányvállalatait is. 

Tovább olvasom »
építőipar, ingatlan, lakás, lakaspiac, otp

Roham várható az új lakásokért

piacesprofit.hu

A piaci szereplők reményei ellenére a kormány nem tervezi az 5 százalékos újlakás áfa meghosszabbítását. Ez rohamot indíthat a lakásvásárlók között, ha még az alacsonyabb áfakulccsal szeretnének vásárolni. 2020-tól viszont zuhanhat a kereslet.

Tovább olvasom »