országos fiatal vállalkozói díj

fiatal vállalkozók, országos fiatal vállalkozói díj, vállalkozási hajlandóság

Ki lesz az év fiatal vállalkozója?

piacesprofit.hu

A FIVOSZ nyolcadik alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. A fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díjára a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők 2016. november 13-ig.

Tovább olvasom »
fiatal vállalkozók, fiatal vállalkozók hete, fivosz, országos fiatal vállalkozói díj

Ezekben a fiatalokban van a remény

piacesprofit.hu

Két fiatal vállalkozó kiemelkedő teljesítményét ismerték el ünnepélyes keretek között az idei Fiatal Vállalkozók Hete záróeseményén. A 2015-ös Országos Fiatal Vállalkozói Díjat Keszthelyi Erik, a Keszthelyi Holding Zrt. tulajdonosa kapta, míg a 2015-ös év Jövő Reménysége Díjat Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója vehette át.

Tovább olvasom »
fiatal vállalkozók, országos fiatal vállalkozói díj, vállalkozási hajlandóság

Vállalkoznának a fiatalok – de nem mernek

piacesprofit.hu

A 18 és 40 év közötti magyar fiatalok 35 százaléka érzi magát alkalmasnak arra, hogy vállalkozzon, és a terveik megvalósításától elsősorban a csődtől való félelem tartja vissza őket. A fiatal vállalkozók helyzete Nyugat-Európában is hasonló: a fiatalok fele gondolja úgy, hogy ha akarnának, lehetőségük volna vállalkozni.

Tovább olvasom »
cégsiker, fivosz, országos fiatal vállalkozói díj

Szórádi Bence az Év Fiatal Vállalkozója

piacesprofit.hu

24 éves vállalkozó nyerte a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) évente kiosztott elismerését. A villamosmérnökként végzett Szórádi Bence szerint sikerének titka abban rejlik, hogy munkája során mindig alázattal viseltetett a szakmája iránt.

Tovább olvasom »
fiatal vállalkozók, fivosz, országos fiatal vállalkozói díj

Ki lesz az Év Fiatal Vállalkozója?

piacesprofit.hu

A fiatal vállalkozók körében ötödik alkalommal hirdeti meg a FIVOSZ a nagy elismeréssel járó díjat, amire azok az üzleti életben sikeres fiatalok jelölhetőek, akik saját erőből váltak a gazdasági élet elismert tagjaivá. A kiválasztottak példaképként szolgálnak a felnövekvő generáció számára Magyarországon és külföldön egyaránt.

Tovább olvasom »
családi vállalkozás, fiatal vállalkozók országos szövetsége, országos fiatal vállalkozói díj, vállalkozásfejlesztés

Eltűnhet a magyar vállalkozói réteg?

piac-profit.hu

A gazdasági utánpótlás sürgető kérdéseire hívja fel a figyelmet a Fiatal Vállalkozók Hete. A magyar kkv szektor egyharmada 5-8 éven belül generációváltás elé néz, ám a hazai fiatalok vállalkozói hajlandósága európai viszonylatban is nagyon alacsony. Pedig az ÚSZT az induló cégek számára is kínál forrást.

Tovább olvasom »
fiatal vállalkozók országos szövetsége, kkv pályázat, országos fiatal vállalkozói díj

Díjazzák a fiatalokat

Sajtóközlemény

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2011-ben harmadik ízben hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ezúttal a Budapest Bankkal közösen. A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el – azokat a vállalkozókat, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára.

Tovább olvasom »