opel

átszervezés, forgalom, nyereség, opel

Bejött az átszervezés, újra nyereséges az Opel

piacesprofit.hu

1999 óta először lett nyereséges az Opel, amelyet 2017 közepén vett át az amerikai General Motorstól a Peugeot és a Citroën kocsikat gyártó PSA konszern. A termelés átszervezésével és az állomány leépítésével az Opel az elmúlt évben 18,3 Mrd. eurós forgalomnál 860 millió eurós nyereséggel zárt.

Tovább olvasom »
autókereskedelem, autópiac, autóvásárlás, használt autó, opel, suzuki

Kevésbé mennek a használt autók

PP/MTI

Közel kétéves emelkedés után az idei első negyedévben megtört a használtautó-piac lendülete, azonos átlagár mellett mintegy 3 százalékkal csökkent a gazdát cserélő használtautók mennyisége – közölte a Használtautó.hu az MTI-vel.

Tovább olvasom »
autóteszt, opel

Autóteszt: Hatásos belépő

Demcsák Gergely

A szakma az Év Autójának választotta az új Opel Astrát, megérdemelten. Az Opel mérnökei egy alapoktól újratervezett autót alkottak, ami szebb, tágasabb, és elődjénél élvezetesebben vezethető. Az egyliteres alapmotorral is zseniális.

Tovább olvasom »
autó, autoblog, opel

Opel Mokka: kis frissítő

Demcsák Gergely

Az Opel kisméretű városi terepjárója már közel egy éve piacon van, de még mindig a legcsinosabb a mezőnyben. Ám nem csak a formája szól mellette; a Mokka történetesen az egyik legjobb Opel a kínálatban. 1,4 literes turbómotorral teszteltük, ami kiválóan illik hozzá.

Tovább olvasom »
autó, autóteszt, opel

Autóteszt: Kombinációs készség

Demcsák Gergely

Megszaporodtak a közös fejlesztésű modellek, amelyek a lehető legkisebb anyagi ráfordítás mellett nagyobb sikert hozhatnak a feleknek a piacon. Ilyen az új Opel Combo is, amely az utolsó csavarig megegyezik a Fiat Doblóval. 3,8 köbméteres rakterével ez a szegmens legjobbja.

Tovább olvasom »
autó, autoblog, autóteszt, opel

Teszteltük az új Opelt

Demcsák Gergely

A sajtóorgánumok közül elsőként teszteltük a vadonatúj Opel Zafira Tourert, amely az előd erősségeire épít, de minden tekintetben frissebb, korszerűbb autó. Külseje vonzó, utastere pedig bizonyára a legtágasabb és a legjobban variálható a kategóriában.

Tovább olvasom »
opel, teszt

Opel, a megmentő

Demcsák Gergely

A budapesti forgalomban nem sok autó ragadja meg a tekintetet, a kivételek egyike azonban már két éve a Vectra helyére lépett újdonság, az Opel Insignia. Nem véletlenül lett az Év Autója 2009-ben. Kombi karosszériás, dízel automata kivitelű volt nálunk.

Tovább olvasom »