önbizalom

önbizalom, tárgyalás

A testtartás, ami önbizalmat ad

piacesprofit.hu

Ha erőt sugárzó pózt veszünk fel, az nemcsak a külvilágra van hatással, de saját magunkra is. A testtartás hatással van bizonyos hormonok szintjére is a kutatások szerint, így csökkenthető a feszültség, és növelhető az önbizalom, derült ki Ami Cuddy, a Harvard Egyetem szociálpszichológusának kutatásából.

Tovább olvasom »
bizalom, énkép, gyereknevelés, gyermekotthon, ifjúság, önbizalom

Fiatalok önképe: fő gond a bizalom és önbizalom

piacesprofit.hu

Egy kutatás szerint a gyermekotthonban nevelkedő fiatalok lényegesen kevésbé bíznak a szüleikben, és valamelyest jobban magukban, mint családban nevelkedő társaik. Sokan borúlátóak közülük, és a külső visszajelzésekre is az átlagnál kevésbé nyitottak. Az otthonban lakó gyerekek leginkább a barátaikra számíthatnak, ami a lányok esetében hatványozottan igaz.

Tovább olvasom »
brandépítés, branding, etikus cég, kkv konferencia, márkaépítés, önbizalom, személyes márka, y generáció

Az igazi márkaépítés értékközvetítésről szól

Szeicz András

Brand nélkül csak egy árucikk vagyunk. A branding ma elsősorban emberekről, élményekről és történetekről szól. De legfőképp értékközvetítésről. Cégünk értékeit a vezető, a munkatársak, a termék és a szolgáltatás együtt adják és formálják. A Piac és Profit Brandépítés 2017 konferenciáján a szakemberek különböző nézőpontok alapján mutatták be, hogy mit is jelent manapság a márkaépítés.

Tovább olvasom »
élmény, énfejlesztés, önbizalom, stresszkezelés, stresszoldás

Önbizalomnövelés élményekkel

piacesprofit.hu

Megélt élményeink identitásunk részévé válnak, tulajdonképpen élményeink összessége vagyunk. A tudatosan megválasztott élmények fejleszthetik a személyiségünket: javuló énkép, növekvő önbizalom, táguló határok, félelem leküzdése, csak néhány a kedvező hatások közül.

Tovább olvasom »
bio, cafeteria 2013, fenntartható fejlődés, magazin, önbizalom, orosz piac

Bio, a jövő biznisze

piacesprofit.hu

A novemberi Piac&Profit bizonyos értelemben rendhagyó szám: az érdekes sztorik és a kis- és középvállalatok gyakorlati működését segítő szakértői cikkek jelentős része a fenntarthatóságra koncentrál, hiszen közeleg a harmadik Magyar Fenntarthatósági Csúcs időpontja.

Tovább olvasom »
önbizalom, önfejlesztés, tanácsadás

8 módszer az önbizalom fejlesztésére

piacesprofit.hu

Életünk kezdetén egészséges önbizalommal jövünk a világra, ami az évek során a külvilág hatására megerősödhet vagy megtépázódhat. A jó hír az, hogy az önbizalom fejleszthető, és a fejlesztés során elért szint fenntartható. Íme 8 módszer, mely a mindennapokban alkalmazható.

Tovább olvasom »