okostelefon alkalmazás

fényképezőgépek, gps, mobilfizetés, nyaralás, okostelefon, okostelefon alkalmazás

Nyaralás okostelefonnal, női és férfi szemmel

piacesprofit.hu

Hatékonyabban használják ki az okostelefonjaikat a nők, mint a férfiak, előrébb járnak a mobilfizetés, a navigáció és egy sor más, a nyaralás alatt fontos alkalmazás használatában – derült ki abból a kutatásból, amelyet a Huawei Technologies készíttetett többek között Magyarországon is. A felmérés szerint a két nem telefonhasználat terén sem csak ebben különbözik: a férfiak a jó hátlapi kamerát, a nők viszont a gyorsaságot – a processzort – részesítik előnyben a nyaralás során. A medencébe viszont továbbra sem vinnénk magunkkal okostelefont, mindössze a felhasználók harmada tartja fontosnak, hogy a telefon vízálló legyen.

Tovább olvasom »
felelős vállalat, magvető tőke, okostelefon alkalmazás, startup, társadalmi felelősségvállalás

Betegeknek segít a magyar startup

Sipa

Autisták kommunikációját segítő okostelefonos applikációt fejleszt egy magyar csapat. Az ötlet nem teljesen újszerű, de az autista gyermekeket nevelő szülők életében forradalmi változást hozhat. A projekt még seed – azaz kezdeti fázisban van, de már találtak hozzá finanszírozót, méghozzá Magyarországon.

Tovább olvasom »
applikáció, hatékonyságnövelés, okostelefon, okostelefon alkalmazás

Hogyan növeljük a hatékonyságunkat appokkal?

Sebők Orsolya

A rezsiköltség és más adminisztratív kiadások rengeteg pénzt visznek el, miközben a szűkös erőforrásokat sokkal inkább a fejlesztésre kell összpontosítani a siker érdekében. Ezen a helyzeten sokat könnyíthetnek az alábbi ingyenes vagy a felhasználás mértékéhez szabott díjazású üzleti hatékonyságnövelő appok. Íme 8, amellyel szervezettebben működtethetjük vállalkozásunkat.

Tovább olvasom »
applikáció, e-számlázás, okostelefon alkalmazás

Tényleg egy mobiltelefonról vezethető egy cég?

piacesprofit.hu

A vállalkozásvezetés – mint minden más is – egyre mobilabbá válik. Kevés cégvezető engedheti meg magának, hogy egész nap az asztalánál üljön. A cég élete viszont nem állhat meg, így egyre több dolgot kell tudnunk elintézni mobileszközökön keresztül. Akár már a számlázást is.

Tovább olvasom »
applikáció, mobilalkalmazás, okostelefon, okostelefon alkalmazás

App mustra – ezeket imádjuk

Timár Gigi

Az okostelefonunk szinte elképzelhetetlenül sok dologra jó – de még mindig van egy csomó minden, amire nem is gondoltunk volna. Szerencsére vannak, akik igen! Ötleteiknek köszönhetően applikációkkal segíthetünk magunkon és a világon is.

Tovább olvasom »
mobilalkalmazás, okostelefon alkalmazás, okostelefonok

7 app, ami lendületbe hoz

Sebők Orsolya

Állandóan birkózunk az idővel. Okolhatjuk ezért a technológiai eszközöket, hisz általuk folyamatosan online lehetünk, minden hír elér bennünket, számtalan feladat között osztjuk meg figyelmünket, és persze végeredményben így semmire sem marad időnk. A technológia fejlődik, egy nap azonban továbbra is csak huszonnégy órából áll. Íme, néhány alkalmazás, amely viszont épp azt segíti elő, hogy gyorsabban, hatékonyabban dolgozzunk. A lista a Fast Company gyűjtése alapján készült.

Tovább olvasom »
it-biztonság, kiberbűnözés, okostelefon alkalmazás

Veszélyesek lehetnek a kontroll nélküli alkalmazottak

piacesprofit.hu

Köztudott, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások korlátozása növeli a vállalatok és munkaállomásaik biztonságvédelmi hatékonyságát. A Kaspersky Lab és a B2B International közös felméréséből azonban kiderült, hogy a figyelmeztetések és veszélyek ellenére a vállalatok 57 százaléka nem alkalmaz semmilyen speciális korlátozást, amely az alkalmazottak applikációit érintené.

Tovább olvasom »
okostelefon, okostelefon alkalmazás, üzleti alkalmazás

A mobil több, mint telefon – asszisztens a zsebben

Timár Gigi

Az átlagos mobilhasználó egy felmérés szerint naponta hatvanszor nézi meg a készülékét, hogy keresték-e, kapott-e SMS-t, e-mailt, jött-e valami fontos hír. Ha a fejlődés az elmúlt évek sebességével folytatódik, a mobil lassan a mostaninál is meghatározóbb szerepet kap a magán-, sőt az üzleti életben is. Összeszedtünk néhány igazán hasznos alkalmazást.

Tovább olvasom »