networking

első benyomás, kapcsolatépítés, megbízhatóság, networking, siker, storytelling, üzleti reggeli

Kapcsolatépítés egyszerűen és elegánsan

piacesprofit.hu

Ősszel pezseg az üzleti élet. Konferenciák, üzleti reggelik és üzleti kézfogók, társasági események mind-mind remek lehetőséget adnak arra, hogy új ismeretségeket kössünk, új üzleti partnerekre tegyünk szert, és így friss lendületet kapjon a vállalkozásunk.

Tovább olvasom »
brandépítés, énmárka, márkaépítés, márkanév, networking, személyes márka

Szelfibrand

Kriston László

Sosem ártott, ha valaki jókor volt jó helyen. Az offline jelenlét napjainkban kiegészült az online szerepléssel. Talán sosem állt ilyen széles eszköztár rendelkezésünkre a személyes márkánk építésére, mint most. De az élet valóban csak népszerűségi verseny? A mindenáron való tetszés hajszolása helyett nem inkább az értékek közvetítése a cél?

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, networking, üzleti etikett, üzleti klub

Kapcsolatépítés okosan és elegánsan

piacesprofit.hu

Ősszel felpezsdül az üzleti élet. A nyaralás után mindenki ráeszmél, hogy már csak pár hónapja van az éves üzleti céljai eléréséhez. Konferenciák, üzleti reggelik és üzleti kézfogók, társasági események mind-mind remek lehetőséget adnak arra, hogy új ismeretségeket kössünk, új üzleti partnerekre tegyünk szert, és így friss lendületet kapjon a vállalkozásunk.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, networking, üzleti klub

8 app, amely összeköt

Piac & Profit Kiadó Kft-2

A kis- és középvállalkozások marketingeszköztárában egyre nagyobb teret nyer a személyes kapcsolattartás, az irányított üzleti kapcsolatépítés, azaz a networking. Csakhogy felgyorsult világunkban egyre nehezebb lehet a kapcsolattartás, ezért mutatunk most nyolc alkalmazást, amely ebben a segítségünkre lehet.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, networking, üzleti klub

Mire jó valójában egy üzleti klub?

piacesprofit.hu

Az üzleti kapcsolatépítés az egyik legősibb marketing eszköz. A mai világban is igénylik az emberek a személyes kontaktust, és azt a bizalmat, első benyomást, amit csak így lehet megszerezni. Amennyiben a vevőink a vállalati szektorból származnak, akkor a célcsoportunkat így érhetjük el a legkönnyebben.

Tovább olvasom »