népszerűség

hatékony kommunikáció, népszerűség, vezetői szerep

Szokások, amelyekért kedvelni fogják a munkatársai

piacesprofit.hu

Közhellyé vált már a Buckingham–Coffman-féle mondás:„Az emberek a vezetőket hagyják ott, nem pedig a vállalatot.” Minden vezető tudja, hogy ebben a gondolatban bizony sok az igazság. A lojalitást kikényszeríteni nem, csak kiérdemelni lehet. Szakértőnk néhány apró, de annál fontosabb dologra hívja fel a figyelmet, ami segíthet!

Tovább olvasom »
ensz, fenntarthatóság, népszerűség

Vagánykodni akar az ENSZ

Kriston László

Egy fenntartható világ létrehozásán munkálkodik a világszervezet, de még diplomáciai szervként is rá kellett ébrednie, hogy sokkal tekintélyesebb, ha nem ragaszkodik mindenáron a tekintélyéhez. Paradoxon, de úgy lehet elismertebb tényező a világban, ha levetkőzi a mindenáron való komolykodást. Az ENSZ-t vezetői ”menő” brandként pozicionálnák, magas nézettséget hozó tévés tartalmak segítségével. Már győzködik a producereket.

Tovább olvasom »
népszerűség, orbán, parlament

Orbán egyelőre legyőzhetetlen

MTI

Három hónapja Orbán Viktor áll a vezető politikusok népszerűségi listájának élén, de a köztársasági elnökké választott Schmitt Pál felzárkózott szorosan mögé – idézte a Medián szeptember eleji országos közvélemény-kutatásának eredményeit a hvg.hu.

Tovább olvasom »
fidesz, kormány, mszp, népszerűség

Bukik a teljes politikai elit

PP/MTI

A közéleti szereplők megítélése mélyponton van, a százfokú értékelő skálán ezúttal 29 pont az összesített népszerűségi mutató – ismerteti a Népszabadság hétfői száma a Szonda Ipsos augusztusi közvélemény-kutatásának megállapításait. A középérték közelében csak Sólyom László és Orbán Viktor találhatók, a többiekről egyértelműen kedvezőtlen képet festenek a választók. A lista legnépszerűtlenebb politikusai Kóka János (18 pont), Gyurcsány Ferenc (19 pont), Draskovics Tibor (20 pont), Retkes Attila (22 pont) és Demszky Gábor (23 pont).

Tovább olvasom »
népszerűség, orbán, politika, szonda ipsos

Orbán továbbra is az élen

MTI

A legnépszerűbb politikusok sorrendje júliusban nem változott: a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint továbbra is Sólyom László és Orbán Viktor a két legkedveltebb politikus, a harmadik pedig Szili Katalin – olvasható a Népszabadság hétfői számában.

Tovább olvasom »
felmérés, népszerűség, politika

Egy biztos: nem szeretjük a politikusokat

MTI

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a legnépszerűtlenebb politikus Magyarországon, a tetszési index csúcsán Kósa Lajos Debrecen fideszes polgármestere áll – derül ki a Századvég és a Forsense közös felmérésből.

Tovább olvasom »