moszkva

Dubaj, Föld 2050, Jövő városai, kaspersky lab, moszkva, new york

Ön hogy képzeli el a jövő városát?

piacesprofit.hu

A Kaspersky Lab népszerű multimédiás projektje, a Föld 2050 frissítést kapott, a meglévő városokat kiegészítették Dubai, Moszkva és New York City futurisztikus víziójával. A projekt kezdetén a kutatók által elképzelt városképeket láthattunk, most azonban minden felhasználót arra buzdítanak, hogy ossza meg saját elképzelését a jövő városairól.

Tovább olvasom »
debrecen, moszkva, repülés, repülőjárat, wizzair

Lesz Debrecen-Moszkva járat is

piacesprofit.hu

A Wizz Air ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd december 18-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 8 990 forintos induló viteldíjon.

Tovább olvasom »
Angela Merkel, eu, földgáz, gáz, gázvezeték, moszkva, putyin, szankció, ukrajna, vlagyimir putyin

Putyin a szankciók ellenére is megépíti a két európai gázvezetéket

Kriston László

Putyin Ukrajna kikerülésével akar gázt juttatni az EU-ba és fütyül az amerikai és az uniós szankciókra. Pluszköltséggel és némi késéssel ugyan, de a Gazprom be fogja fejezni a két gázvezetéket, melynek építési munkálatait a nyáron már felgyorsította. Turbósebességgel folynak a munkálatok: 6 hét alatt 100 kilométert haladtak.

Tovább olvasom »
hotel, moszkva

Moszkva iszonyatosan drága

MTI

Továbbra is Moszkvában a legdrágábbak a szállodai szobák – állapította meg elemzésében az üzleti utazások szervezésével foglalkozó brit Hogg Robinson csoport (HRG). Moszkva immáron ötödik alkalommal végzett a lista élén.

Tovább olvasom »
fizetés, moszkva, polgármester

A polgármester, aki 43 milliárdot keres

MTI

Több mint hétmilliárd rubeles, azaz több mint negyvenhárom milliárd forintos összjövedelmet vallott be vagyonnyilatkozatában Jelena Baturina, Jurij Luzskov moszkvai főpolgármester felesége, aki ezzel mintegy 1100-szor többet keresett férjénél.

Tovább olvasom »