mobilra optimalizált weboldal

fogyasztói élmény, mobilinternet, mobilmarketing, mobilra optimalizált weboldal, mobiltelefon, okostelefon

Mobilos élmény: hogyan profitálhatnak ebből a cégek?

piacesprofit.hu

Mi kell a kiemelkedő mobilos élmény biztosításához? A Google új kutatása kimutatta, hogy ugyan a fogyasztók számára rendkívül fontos a mobilos weboldalak gyorsasága és használhatósága, a vállalkozásoknak nem sikerül teljesíteniük a fogyasztói elvárásokat. 316 európai kiskereskedelmi, utazási és pénzügyi céget hasonlítottak össze, hogy megtudják, mely területeken maradnak el a várakozásoktól a fogyasztói élmények.

Tovább olvasom »
felhasználói élmény, mobiloptimalizálás, mobilra optimalizált weboldal, online kereskedelem, online marketing, seo, webshop kialakítása

Mobil nélkül? Öngyilkosság

kfarkas

Amikor az emberek nagyobb része már mobilról netezik, sőt, a fogyasztók egyre nagyobb része a telefonjáról vásárol, a nem mobilbarát oldalak biztos kudarcra vannak ítélve. A megoldás a fejlesztés, és nem dőlhetünk hátra, ha az oldal reszponzív. Ez csak az első lépés – emelte ki Sepsey Barna a Piac&Profit által szervezett konferencián.

Tovább olvasom »
céges honlap, céges weboldal, keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálási tanácsok, mobilra optimalizált weboldal, seo

Így lehet mobilbarát a weblapunk

piacesprofit.hu

A friss kutatások szerint már nem csak a fiatalok, de az ötvenes korosztály is szívesen böngész mobilról. Percek kérdése, hogy áttörjön a mobilos vásárlás is, ráadásul a Google is díjazza – nem kérdés tehát, hogy szükség van mobilbarát weboldalra. Kérdés, milyen legyen.

Tovább olvasom »
bevételt hozó honlap, céges adatok, céges honlap, ergonómia, mobilra optimalizált weboldal, vállalati weboldal

A sikeres honlap titka – egy Év honlapja díjas tervező tippjei

Timár Gigi

Mára már nem kérdés, hogy egy vállalkozásnak szüksége van weboldalra. Azonban kevés, ha létezik. Ahhoz, hogy eredményeket is hozzon – vagy éppenséggel ne riassza el a potenciális vásárlókat – jónak is kell lennie. És, hogy mitől is jó egy honlap? Nagy Barna, a Kreatív Vonalak Kft. ügyvezető igazgatója, sokszoros év honlapja díjas tervező foglalta össze a legfontosabb, 2016-os irányokat a Piac & Profit KKV-Akadémiáján.

Tovább olvasom »
kkv akadémia, mobilra optimalizált weboldal, webáruház, webes értékesítés, webshop

A jó webshop olyan, mint egy sakkozó

Timár Gigi

A webes értékesítés hihetetlen tempóban nő. De merre fejlődik majd tovább? Hogyan lesz majd a bolt egyszerre minimál és élményszerű? A várható webáruházi trendekről beszélt a Piac & Profit KKV-Akadémiáján Kulcsár István Róbert, a Webshop Experts szakértője.

Tovább olvasom »
mobilalkalmazás, mobilmarketing, mobilra optimalizált weboldal

Kinek kell mobilalkalmazás?

piacesprofit.hu

A napjainkban széles körben elterjedt okostelefonoknak köszönhetően egyre több magyar nyelvű mobil alkalmazást találunk a különböző online szoftveráruházakban. Annak ellenére, hogy egy mobil alkalmazás rendkívül hasznos lehet cégünk számára, érdemes megfontolni, hogy szükségünk van-e rá. Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
kkv marketing, marketing tippek, mobilalkalmazás, mobilra optimalizált weboldal, okostelefon, qr kód

Egy ágyban az ügyféllel

piacesprofit.hu

Az okostelefonok elterjedése olyan rohamos, hogy mára az online marketing egyik legfontosabb csatornájává kezd válni. Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat a mobilos megjelenéssel kapcsolatban.

Tovább olvasom »
céges weboldal, keresőoptimalizálási tanácsok, mobilra optimalizált weboldal

Indítsuk be saját globális weboldalunkat!

piacesprofit.hu

Többféle stratégia is létezik a weboldal optimalizálására. Az optimalizálási stratégiát azonban nagyban befolyásolja a piac, amelyet célzunk. Az európai vagy amerikai piac esetében teljesen más stratégiát kell követni. Szakértőnk útmutatója tartalmazza az összes hasznos tippet, amelyet tudnunk kell a nemzetközi piac meghódításához!

Tovább olvasom »
céges weboldal, mobilalkalmazás, mobilpiac, mobilra optimalizált weboldal, okostelefon, webshop

Mobilra optimalizálni: miért, hogyan és kinek jó?

kfarkas

A rohamosan terjedő okostelefonok korában alapvető elvárásnak számít, hogy a céges weboldalak, vagy webáruházak mobileszközökről is élvezhetőek legyenek. Az optimalizálás hogyanja és mikéntje a cégvezetők számára sok esetben ismeretlen terület, ezért a leggyakrabban felmerülő kérdésekre most választ kaphat szakértőnktől, Bátky Zoltántól, a Technet.hu főszerkesztőjétől.

Tovább olvasom »